Novembris 11., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:50

(89 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]krishjaanis
Date:11. Novembris 2016 - 14:53
(Link)
tieši tā, un Trampa ieceltie komservatīvie "oriģinālisti" -konstitucionālisti tiesneši parūpēsies, lai konstitūcija un cilvēktiesības tiešām tiek uzturētas, aizsargātas un izmantotas jēdzīgi, tā, kā tam konstitūcija paredzēta, nevis lai transformētu visu sabiedrību lineāra procesa vārdā un uzbruktu cilvēkiem, kuri negrib gejiem pārdot kāzu kūku.
From:[info]slikts
Date:11. Novembris 2016 - 15:20
(Link)
aha, viņi aizstāvēs tādas brīvības kā brīvību liegt vienlīdzīgas tiesības citiem
From:[info]krishjaanis
Date:11. Novembris 2016 - 16:00
(Link)
cik zināms, Tramps nav ne pret gejiem, ne pret abortiem, ne pret konkrētām etniskām minoritātēm utml, acīmredzot dažiem aktīvistiem vienkārši nepatiktu, ka viņš solījis aizstāvēt reliģisko brīvību
From:[info]slikts
Date:11. Novembris 2016 - 16:14
(Link)
tramps jau piesolīja atcelt obamas rīkojumus pret diskrimināciju, un tramps nāk komplektā ar savas partijas platformun un viceprezidentu, kas viennozīmīgi ir pret geju tiesībām, vēlas likvidēt planned parenthood, utt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Novembris 2016 - 16:28
(Link)
nu, pret abortiem kindof ir (tas ir, pieņemot, ka viss, kas izkrīt viņam no mutes ārā, ir izgājis cauri smadzeņu filtram), reliģiskā brīvība arī ir stipri grūti savienojama ar "visus musulmaņus ārā". Apsēstība ar Obamas birth certificate un Trampa siena gar Meksiku arī tehniski nav rasisms (vai konkrētu etnisku minoritāšu ienīšana). Bet generally nevar teikt, ka viņš būtu pret gejiem, abortiem, minoritātēm utml, galvenokārt tāpēc, ka viņš izmanto naida un riebuma retoriku pret teju visu bez izšķirības.
Seksists gan viņš ir, un izteikts.

that said, neizskatās, ka viņam būtu problēma ar to, ka viņa prezidentūra tiek saprasta kā zaļā gaisma rasismam un homofobijai.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba