Jūlijs 11., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:34

(35 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:11. Jūlijs 2016 - 13:28
(Link)
Zārciņš no pulierēta koka vai saplāksnis, toties smuki apstiepts ar audumu? Kādu šķidrautu vēlēsieties? Drēbītes pati gādāsiet (ja ne, kapu kantora meitene aizies uz RIMI un nopirks, trū storī)? Apavi - savi vai kantora čības? Cik sveces? Garīdznieks? Kādas konfesijas, savējais vai no kantora? Cerams, ka ne pareizticīgais, alkatīgākus un bezkaunīgākus rupučus par pareizticīgajiem garīdzniekiem būs grūti atrast. Kur banketu rīkosat? Kuru vedīsiet uzkost, kuram pateiksiet paldies turpat kapos un lai vācas, no kurienes nācis? Kāda mūzika - vijolnieks, pūtējs, ērģelnieks, visi kopā, jebkura kombinācija, mobilais telefons, kas atskaņo mūziku?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūlijs 2016 - 13:33
(Link)
bļaķ, šis teksts, intonācija: http://atols.lv/
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:11. Jūlijs 2016 - 13:51
(Link)
whaaaaa, omg! cik lieliski, "noslēpumainais apbedīšanas birojs", kas sadarbojas ar policiju,mmm
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūlijs 2016 - 14:04
(Link)
"Ja zini, ka tieši tādas atvadas vēlētos pats aizgājējs, nebaidieties izmantot arī dzīvo mūziku. Tā ir ierasta prakse visā pasaulē, kas bērēm piešķir īpašu noskaņu un liek aizmirst par visām sērām, liekot saprast to, ka aizgājējs pavisam vienkārši ir devies uz labāku dzīves vietu."

..interesanti, CIK sūdīgai tai dzīvajai mūzikai jābūt? :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūlijs 2016 - 15:09
(Link)
..uun šitais teksts, kas reāli pārliecina, ka tā autors varētu palīdzēt iemācīt teikt efektīvu runu:

Tomēr tas var visu, kaut nedaudz, atvieglot. Redziet, ļoti svarīgi ir tas, ka mēs paši sevī esam radījuši pārliecību par to, ka esam gatavi dažāda veida grūtībām. Esam sevi pārliecinājuši par to, ka mēs zinām, kā tieši mums ir nepieciešams rīkoties attiecīgās situācijās.

Kad attiecīgais brīdis pienāks, mēs, pavisam noteikti, būsim pilnība pārsteigti par notiekošie un tas mūsos radīs zināmu apjukumu. Tomēr, ja vien mēs rūpīgi novērtēsim visu notiekošo un savu uzmanību koncentrēsim uz to, par ko esam domājuši iepriekš, šī situācija ātri vien var pilnība izmainīties. Mēs būsim spējīgi pateikt pareizos un visatbilstošākos vārdus. Tieši to, ka ir patiešām nepieciešams šādā situācijā.

http://atols.lv/ko-teikt-beres/
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūlijs 2016 - 13:34
(Link)
"veiksmīgs apbedīšanas process" :D
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:11. Jūlijs 2016 - 13:49
(Link)
veiksmīgi ir tad, kad zārkam neizkrīt dibens un mācītājs Āmen vietā nepasaka kaut ko stiprāku, tas ir būtiski :)

Un, lai klients paliek zem zemes.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:11. Jūlijs 2016 - 14:08
(Link)
omg! mana māte bija apbedīšanas biroja vadītāja vairākus gadus un, jā, tieši tā viņa vienmēr runāja! tieši tādiem vārdiem :D

hesus un tas man tagad uzjundīja, kā mums dažreiz zvanīja uz māju tikko nomirušo radinieki un tad man manā agrīnajā vecumā viņiem bija tā mierīgi jāpastāsta -- nu, no sākuma zvaniet policijai, tad morgam, tad tam. man liekas, ka ārstu tur jau vairs nevajadzēja, neatceros.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba