Augusts 31., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:39

(108 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]unpy
Date:31. Augusts 2015 - 22:37
(Link)
Hmmm. Oponēšu. Ja vienīgā attiecību jēga, alfa un omega ir savstarpējš sekss, tad jā, tad šī konstrukcija ir spēkā, kā savādāk? Ja sekss ir tikai kaut kāda, nebūt ne lielākā attiecību daļa, tad viss ir pavisam savādāk.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:31. Augusts 2015 - 22:54
(Link)
Pieņemu, ka veciem paviāniem lietas stāv citādāk nekā jaunajiem un spraunajiem, kam kaudzēm lieliska seksa ir pavisam pašsaprotama attiecību sastāvdaļa, bet vispār tas nav tik daudz par seksu. Krāpšana ir tad, kad tu savam partnerim dari kaut ko tādu, ko tu negribētu, lai tavs dzīvesbiedrs uzzina. Tā tikpat labi var būt monogāmijas pārkāpšana, un tikpat labi var būt arī, ah, nezinu, sava dzīvesbiedra uzkrājošās apdrošināšanas izkrāpšana. Lai vai kā, ja tu kādu cilvēku kaut kādā veidā krāp, tad tu agri vai vēlu sāksi viņu uzskatīt par stulbāku, neaptēstāku un tādā garā -- katrā ziņā ne savas cieņas vērtu.

Un tas par to brand new draudziņu, kuŗa priekšā iepriekšējais ir jo blāvs, arī ir par visādām lietām, ne tikai seksu. Kaut vai viņa joki šķiet smieklīgāki, jo neesi tos dzirdējis iepriekš.
From:[info]unpy
Date:31. Augusts 2015 - 23:10
(Link)
[info]hotai ļoti labi pateica par divu indivīdu dzīvi, kuras sarežģītība apkārtājam sociumam īsti nav tverama, bet uz kuras drupačām tiek taisīts kaut kāds Viedoklis(ok, tagad meloju, domu drusku attīstīju un sarežģīju).
Vecie ne vecie paviāni, ja cilvēkus saista tikai sekss, šīs attiecības beigsies ap to pašu bioloģisko šķēru dīvaino nesakritību.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:31. Augusts 2015 - 23:21
(Link)
Oi, es te nenodarbojos ar sociumā apgrābstītu drupaču pārcepšanu par Viedokli, par attiecīgo tēmatu es zinu arī ne no nostāstiem :) Nu, ne par apdrošināšanas izkrāpšanu, par to es zinu no nostāstiem. Bet par to Īstā atrašanu pēc gana ilgiem laulības gadiem -- yes sir.

Kā jau minēju, tas nebūt nav tikai par seksu. Tur pārsvarā ir tādas lietas kā "mani saprot", "esmu atradis dvēseles biedru", "ir tik labi kopā paklusēt" un tāda pojebeņ. Un, lai gan iesaistītās personas tikai runājas un patur bikses kājās, tomēr Krāpšanas Griezīguma Skalā šāda dvēseles biedra atrašana pārliecinoši pārspēj gadījuma sakarus.
From:[info]unpy
Date:31. Augusts 2015 - 23:25
(Link)
/paspiežu roku/
Viss, kas sākās kā nevainīgs "hahahā, es viņam liekos kā dīva" jau ir diezgan skaidrs signāls, ka visu esi nokavējis.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba