holandiete ([info]holandiete) rakstīja,
@ 2006-11-08 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
autoskolaa gaaja ljoti neinteresanti, tikaj mana nieciigaa sapraata deva attureeja no sekjoshjas riiciibas - visa sakraamesjanas somaa un aizieshjanas. mani attureeja tikaj apzinja, ka tik taalu no tramvaja jaavelkas uz maajaam. Lai arii neviena autoskolas nodarbiibaa neesmu neko uztveerusi, jo parasti lasu graamatu, ikriita aviizi vaij gulju, tad sjoreijz apziniigi apsedos pirmajaa rindaa kaa skolaa biologjijas nodarbiibaas un biju gatava saakt. Izskataas, ka biju traapiijusi vienaa no svariigaakajaam teemaam par aatrumiem - cik kur atljauts/neatljauts. Bet principaa mums tur jautri. Nemaz tik daudz mees tur neesam:
Garsele - straadaajaam un dziivojaam kaadu laiku kopaa. Vina maacaas universitaates piektajaa(!!!) kursaa un sjogad beigs. Vinaij 22 un viereijz taijsiija abortu, atceros to laiku - bija briesmigi. Bet vispaar vinja feina - tada pilniigaakajaa chill dziivo, kas man ljoti patiik. Vinja musm visus savangjoja uz to autoskolu iet.
Osis - vinjs Garseles sens draugs un mums vienu laiku 2 meeneshjus bija romaans. Tad Elina pateica, ka vinjs dzerajs un es salauzu vinjam sirdi un aizbraucu uz Niderlandi. Bet sjis tagad labi iekaartojies - ar nopietnaam attieciibaam. Osis ir forshj, vinjs vakar jau pirmo reizi brauca maaciibu stundaa.
Renaars - tikko atgriezaas no portugaales. Straadaajaam senak kopaa. Renaars, ar paaris butiskiem uzlabojumiem, vareetu buut viens no maniem lieliskajiem viirieshjiem, bet lietas buutiskaas ir neizmainaamas. tad laij jau paliek. Vinjs jauks ar lielisku humora izjuutu.
Linda - vinja Renaara draudzene, abi kopaa Portugaalee bija un tikko atgriezaas. Linda arii no mana rajona, taadelej vien saveejaa. Bet vinja sirsniiga un mums vienmeer piipeeshjanas pauzes ievelkas, jo vienmeer aizrunaajamies. Linda visu saprot un vienmeer zina, ko ieteikt. Renaars no sjodienas vinaij aizliedzis piipeet.

Veel tur ir citi - paaris blondiines un dredains dzeks, kas vienmeer nokaveejas un paareejo laijku gulj. Veel viena omiite Aija, kurai ne mazaak par 60, vinja vienmeer pie sevis purpst un zem deguna komentee.
Tik taalu ar saviem noveerojumiem esmu tikusi autoskolaa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]holandiete
2006-11-08 15:26 (saite)
ir lietas, ko mees veel biezhjaak daraam kopaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2006-11-08 15:31 (saite)
:)

tā vien gribētos Tevis radīto impuslu dēļ viņu satikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]holandiete
2006-11-08 15:35 (saite)
vienu dienu par tevi runaajaam. uzbruku, kaa juus viena otru zinaat

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2006-11-08 15:46 (saite)
he. sen tas bija. bet viņas pzotīvisms kā vitamīni pavasarī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]holandiete
2006-11-08 15:54 (saite)
Vinjas Reaalisms tieshji laikaa, bez aplinkiem- skaidri un gaishji.jaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2006-11-08 15:58 (saite)


Klau, cik ilgi viņa LV vēl? Tu esi mani sakārdinājusi viņu beidzot satikt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]holandiete
2006-11-08 16:05 (saite)
pagaijdama nekur netaijsas
tiesiibas jaadabuu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?