holandiete ([info]holandiete) rakstīja,
@ 2006-09-30 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visu gribu pierakstiit, laij tad, kat pashaij derdzas, paliek vieglaak no saviem Pierakstiem.
1. ceeliens
Vakar iipashji daudz braucu ar Kruuzu un izteikti garus gabalus. Paarbraucu trejdevinjus tiltus un visu laijku pie sevis domaaju, ka tajaa diena, kad Kruuzs buus jaaliek ziemas atpuutaa, vilkshju melnas dreebes, raudaashju & seeroshju. Tik ljoti man ar vinju patiik. Sava darba pienaakumos vakar ietilpa sarkanviina dzershana un gavileeshana Balozhju ielaa. Mazliet gandariijuma, sajuusmas. Pastaa neklaatienee sakontakteejos ar savu portugalaju draugu, kursh man piespieda izmantot kaut kaadu ell eerataa western union. sjii procesa rezultaataa mans konts atkal par krietnu summu pilnaaks. Un tad liktens - [info]slysts gribeeja tikt manas dienasm peidziivojumos. Nu, neko, paaris gejiski dzemperi, paaris viensezonas kraasu striipas tajos, paaris atrklaasmes par Dzhei Dii, paaris lieliskie viirieshji, lieliskaas sievietes, sajuusminoshjaas braalja- maasas attieciibas un picu adaptaacijas meegjinaajumi, paaris atbalsis laukumaa, kur [info]slysts juutas kaa speeles varonis.
2. ceeliens.
pieklusinaata metanoia muuzika, paaris kjirshji, viskija maratons nakts garumaa un prieks par sevi, tas viss peec dzelzs vilka un pashatklaasmes.
3.ceeliens
no riita paarnaakot maajaas juutos kaa vidusskolas laikaa aizblaniijusies peec kaadas diskoteekas, kas mammu galiigi nesajuusminaaja. kad es naacu maajaas, kaiminji jau savaas saimnieciibas saaka darboties. toreiz es visu laiku domaaju, cik labi, ka Geidu gjimene dziivo taadu nestandarta dziivesveidu bez visaadaam lauksiamnieciibas lietaam un jelkaadiem dziivniekie, jo tada rii mamma ar teeti celtos aju pusseshjos, kad meita naak maajaas. sjodien, naakot uz savaam( tikai savaam) maajaam, dzilji derdzaas toreijzeejaa vaijnas apzinja, kad gribeejaas aatraak ieliist gultaa un mammai samaaniit par katru stundu, kad it kaa esmu atnaakusi maajaas. sjodien mani nosoda tikai vairs maasas tieshjie acu skati. un arii tas visdriizak par to, ka man jaaizejot peec ketcjupa un majoneezes. aiziehsju, jo pashaij cigaretes beijgushjaas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?