hmm_ ([info]hmm_) rakstīja,
@ 2006-02-11 02:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: fak visu.. nu kkaa taa:)

ja buutu kaads briidis, kad mani var viegli saraudinaat, tad laikam shis.. taada peec5dienas vakara depresija, kas iestaajusies bik par aatru:) un paarmainjas peec ne saaposhaas galvas deelj, lai gan riit gan jau buus arii taa.

katraa zinjaa es aiz vien biezjaak secinu, ka gribeetu dziivot viens pats, nevis ar vecaakiem. un veel viena lieta - daudz naudas.. wii, tas laikam taads katra otraa, ja ne visu pusaudzju sapnis. un tas viss deelj taa jautaajuma, kas vnk neliek mieru - ko par to teiks vecaaki. katru reizi, kad kaut ko dari, tas jautaajums paceljas vnk automaatiski - ko par to teiks vecaaki? ko par dzershanu teiks vecaaki? (neesmu alkoholikjis starp citu, vnk dazjreiz nedaudz iedzeru..) ko par paarnaakshanu velu maajaas teiks vecaaki? nedaudz atgaadina viduslaikus, kad cilveeki sev visu laiku uzdeva jautaajumu - ko par to teiks dievs. nu neko.. patstaaviibas sajuuta taa arii nerodas, un es aiz vien vairaak pierodu buut no kaada atkariigs - gandriiz vai piespiedu kaartaa. neatspeekojami, neapgaazjami un pilniigi noteikti - tas ir tikpat skaidrs kaa tas, ka zeme ir apalja. gribeetu sagaidiit to briidi, kad varu mieriigi iziet aaraa pastaigaaties kaut vai 2os naktii bez manu pashapzinju sagraujoshiem textiem, saakot no taa, ka aaraa visaadas briesmas esot un beidzot ar to, peec kaa es vispaar izskatos.. nu peec ginta izskatos. esmu arii. nenjemu jau galvaa, bet tas viss tomeer kaut kur noseezjas, un gandriiz katras dienas gaitaa tu saac secinaat, ka varetu ietaupiit tik daudz laika, ja nebuutu jaadomaa par to, ko teikt par to vecaakiem. vinjiem tachu vajadzeetu atbalstiit un paskaidrot, kaapeec kas ir slikti un ieteikt, kaa ir labaak, nevis vienkaarshi teikt, ka man tu nepatiic, kas tu dziivee vispaar buusi, un taa nedriixt. un vispaar to visu klausoties veel viena paarlieciibas, kas mani neatstaaj - vinji pashi nekas nav. tas laikam taads kaa bumerangs, kas apgriezjas un traapa vinjiem pashiem kaajstarpee.. vai nezinu kur.. vaariigaa vietaa.. vai nav vienalga. skjiirushies mani vecaak ir, starp citu. bet nu rezultaataa secinaajums, ka mees neviens nekas neesam, bet paareejie ir.. wii.. kur veel pashapzinju celjoshaaku apgalvojumu atrast! :)

nelielas paardomas par vecaakiem. ne obligaati pareizas, protams :) ja ir kaadi viedoklji, droshi var raxtiit komentaaros.
un secinaajums, ka raxtu reti bet daudz, nu.. kam negadaas - galvenais, ka pasham prieks

un tagad eju nopelniit savu pirmo naudu shonedeelj.. apkopoju anketas par cilveeku attieksmi pret atkritumiem. aizraujoshi.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hmm_
2006-02-11 12:15 (saite)
ne gluzji

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dh
2006-02-11 14:17 (saite)
nu nekad nesaki nekad :D vopshem, es nevaru but tik parliecinats :$ un tu ari ;p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?