hidroxo ([info]hidroxo) rakstīja,
@ 2015-03-03 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ak dievs, es visu laiku nevaru beigt ķiķināt, tik neaprakstāmi mīļi, un vispār man vajag iekārtot random ideju blociņu, tām lietām, lai neaizmirstas. Vismaz mana biznesa ideja par to kā pelnīt ar legālu eitanāziju šķiet laba un viļājas pa prātu. Galvenais, ka tā lieta takš jau eksistē, un te vēl varētu iedzīvoties uz zelta zara, pat, ja ne pārāk morāla. Lai gan, kur ir redzēti morāli zelta zari :D
Nez, brīžiem tas viss šķiet pārāk jauki, lai būtu patiesi.
Ah, un arī projekts drīz noslēgsies, pilnīgi jau redzu tuvojamies to brīdi, kad atkal varēšu izgulēties. Izrādās es atkal tiku slavēta, vismaz, ja tic manai priekšniecei, jēēēēj, lai gan iekšējā kritizētāja tāpat man atkārto, ka varēji takš arī labāk, bet nekas, nākamajā projektā, kurā esmu izraudzīta, un kurš jau daļēji sācies vismaz jau zināšu ko darīt, lai būtu efektīvāk, un vēl našķis brauc uz Latviju!!! Mans mīļais un dārgais našķēns būs šeit!!!!!! Kur tik daudz prieka var būt vienam cilvēkam. Mans saulesstariņš jau nopircis biļeti. Savukārt es rīt dabūšu vīzu un pēc mēneša varēšu braukt pie viņas. Pēdējā laikā man gandrīz palika žēl Urzulas, bet hej, ne mana cūka, ne druva, vai ne? Vampīrus turēt blakus tikai tāpēc, ka gribi saskatīt visos labo ir reāli stulbi. Ne visi cilvēki ir labi.
Un vel atradu trešo spēlētāju šaham, jēēēj, lai gan to pasākumu būs jēga plānot tik pēc dzimšanasdienas, jo šobrīd kalendārs jau ir drusku pārāk pilns. Ou, un es pavisam drīz, wow jau pēc mazāk kā divām nedēļām būšu ceturtdaļgadsimtu veca! Zinu, pat tagad dzimšanasdienas sagaidu priecādamās kā mazs bērns. Kā es dievinu dzimšanasdienas! Galu galā tie ir vienīgie svētki, kas tiešām svin to, ka tieši tu esi piedzimis šajā pasaulē, kas gan var būt jaukāks. Nosvinēt to, ka tu esi šeit un tagad, ka esi dzīvs un nosvinēt savu dzīves gājumu. Bet es vēl joprojām neesmu izdomājusi, ko tieši rīkot, nelielu pasēdēšanu pie sevis vai mēģināt ko lielāku....nez.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2015-03-04 00:11 (saite)
"pelnīt ar legālu eitanāziju"
"es dievinu dzimšanasdienas! Galu galā tie ir vienīgie svētki, kas tiešām svin to, ka tieši tu esi piedzimis šajā pasaulē, kas gan var būt jaukāks."

hhhahahahahahahahaha

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?