hidroxo ([info]hidroxo) rakstīja,
@ 2015-01-30 10:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedaudz interesanti horoskopi februārim brīvā stilā no Anda Gestes
Horoskops Zivīm februārim. Ihtioziņas.

Nu re, atkal sāk iestāties zināms Zivju laiks. Martā Zivis uzbliezīs TĀDU saules aptumsumu, ka Zodiakam maz neliksies. Pašām Zivīm arī ies visnotaļ jautri, tā kā varat jau no skapj-augšas vilkt ārā saputējušās drošības jostas. Noderēs.

Ak, jel! Gluži aizmirsu! Daudz laimes, februāra Zivis! Lai labs jums jaunais dzīves gads! Bet nu par februāri.

Zivju valdnieks ir narkotiskais dzīves dzīļu valdnieks Neptūns. Jau 01. februārī Neptūns savienojas ar mīlas dievieti un kārumnieci Venēru. Un tas notiek, uzminiet kur?? Pareizi - Zivīs!! Ja pārējais Zodiaks vnk uzvilks rozā brilles un laidīsies bīstamos sakaros, tad tieši Zivis būs pie dīdžeju pults! Tauta dejos jūsu dziesmās. Mēnesis pirms dzimumdienām parasti ir nekāds, bet šis nav tas gadījums!

Februāra pirmās 3 nedēļas gan kareivīgais Marss, gan mīlas pārpilnā Venēra, gan jūsu valdnieks, reibinošais Neptūns ir tieši jūsu zīmē. Nu spīdēsiet jūs pa gabalu! Tālākais gan jocīgi. Šis spīdums jums sāks nest naudu. Katrs no mums kkādās jomās spīdam un par to saņemam materiālos labumus. Tagad tas būs tieši stāsts par Zivīm. SĀKOT AR 01.02. ZIVĪM TIKS PIEVĒRSTA ĻOTI PASTIPRINĀTA UZMANĪBA UN INTERESE. Un ja jau tā, ziniet nosaukt savu cenu! Nepārdodieties par lētu, jo bieži jau tā nenotiek, kad Marss ar Venēru ir jūsu zīmē un vēl kopā ar personīgo valdnieku un labvēli.

Februārī degunus augstu gaisā un radošo domāšanu ieslēdzam uz 120%. Zivis ir aplam talantīgas un jūsu talanti ir tālu no konvencionāliem, jeb parastiem. Tagad kkas ļoti specifisks notiks ar jūsu talantiem UN SPĒJU TOS PĀRVĒRST KONVERTĒJAMĀ VALŪTĀ. Zivju apvalciņš ir tāds tipa trauslāks, bet katrā Zivī mājo diezgan neizkustināms Ūdensvīrs. JŪS VISIEM UZPŪŠAT RADOŠO MIGLU UN NESKAIDRĪBU, KAMĒR IEKŠPASAULĒ JUMS PAŠIEM JAU SEN VISS IR IZRĒĶINĀTS. Nu un tagad jums ir iespēja savus aprēķinus likt lietā, tikai ar neizlēmību tieciet galā.

Jums visu februārī nāks atklāsmes sakarā ar jūsu talantiem, pašapziņu un spēju pelnīt, bet spēja pelnīt (un pietiekami daudz pelnīt) līdz novembrim ir viena no jūsu prioritātēm. 2015. gads Zivīm ir gads, kad sakārtot savu materiālo situāciju - gan izlīst no 'finansiālām bedrēm', gan uztaisīt sev komfortablu bankas rēķinu. Pēc novembra sākas eksotika + pasaules plašumi kā aktualitāte.

Svarīgas dienas ir 02. un 06. februāris. Ķeriet/pētiet zīmes, kas nāk. Tās parādīs, kur un kā izmantot savus talantus. 04. februārī būs ļoti labs pilnmēness Lauvās. Tas izgaismos jūsu ikdienu un jūsu veselību. Jums būs daudz vitālās enerģijas šajā laikā. Lielisks laiks uzsākt jaunas veselības uzlabošanas programmas. Sporta zāle, ko?

Valentīndiena ir astroloģiski diezgan nekāda. Bet jums viss februāris ir diezgan valentīnisks, tā kā svinības var sanākt tādas... plūstošākas, ka varat i nepamanīt, ka kopīgajā februāra valentīnismā būs arī kāda īpaša Valentīndiena, kuru pārsvarā svin aiz okeāna.

18.02. vēl viens jauns mēness Ūdensvīros, kas vēl vairāk enerģizēs jūsu iekšpasauli un izgaismos zemapziņu. Kam jums tas ir vajadzīgs, es nezinu, bet tam kkādā mērā ir sakars ar jūsu saules aptumsumu martā. Zivis jau tāpēc ir Zivis, lai pašas visu saprastu. Jums tagad notiek kkādi dziļi zemapziņas procesi un izmaiņas iekšpasaulē, kas tālāk ietekmēs visu Zodiaku. Marts izmainīs mūs visus un jūs arī. Padomājiet jau tagad, ko jūs savā dzīvē gribat izmainīt, tad jums tas arī izdosies. Pie kam - ar zināmu glanci! (Skat. tālāk stāstu par 25. februāri).

19.02. Saule jau būs Zivīs un viss sāks notikt ne tikai iekšpasaulē, bet arī realitātē ap jums. Sākas jūsu dzimumdienu sezona. 23. februārī darbā jubilejas nesvinēt!!! Var sanākt konfliktiņi. Arī pohainiem uz darbu labāk neiet! Tad jau labāk pastāstīt, ka vecmāmiņas tantes pusmāsa Zviedrijā ir apsirgusi un grib ar jums visu diennakti runāt gan pa skaipu, gan abiem telefoniem (vienlaicīgi) un jūs neesat pieejams/-a darbā nekādā izpildījumā.

25. februāris ir īpašs datums. Saule jūsu zīmē savienojas ar jūsu valdnieku Neptūnu. ATZĪMĒJIET ŠO DIENU SAVOS PLĀNOTĀJOS!! Šajā dienā pie jums ir atnācis karalis un ir gatavs izpildīt jūsu trīs vēlēšanās. Jebkādas! Tā kā domājiet, ko jūs varētu gribēt un izcilajā noskaņojumā esošie Saturns un Marss parūpēsies par pasākuma naudisko pusi un jūsu vēlēšanās ilgtspēju.

Februāris ir jūsu mēnesis pilnā mērā! Tāds debesjuma spīdekļu koncentrējums Zivīs kādu laiciņu nav redzēts. Neaizmirsīsim arī to, ka bez Neptūna, Saules, Marsa, Venēras, kas izdzīvosies Zivīs, jūsu zīmē ir arī labais draugs un lielais dziednieks Kairons (Hīrons). Un ievērojot pamatīgo aktivitāti jūsu zemapziņā (divi jaunie Ūdensvīru jaunie mēneši pēc kārtas), ir jādomā, ka Realitāte būs laba pret jums un dziedinoša. Februāris runā par dziedināšanu pilnīgi noteikti. Lai jums izdodas izbaudīt visu to aktivitāti, kas būs jūsos un ap jums. Lai lielisks februāris, skaistie! Priekā!

Zivīm ir izveidota slēgta domubiedru grupa 'Zivs Zivij', kuru moderē lieliskā astroloģe un astro-skolas saimniece Līga Šīrona. Lai iekļūtu grupā, tev jābūt Zivij. Tad 1) jāaizsūta Līgai draudzības aicinājums un 2) vēstule ar lūgumu pievienot grupai.

Horoskops Mežāžiem februārim.

Mežāži ir Kardinālā zīme un tas nozīmē, ka traktors, kas jums pārbrauks pāri 17. martā jau tuvojas. Šis traktors Kardinālajām zīmēm (Mežāži, Vēži, Auni un Svari) braukā pāri jau vairākus gadus un martā tas šādā izpildījumā ieradīsies pēdējo reizi jūsu burvīgajos mūžos. Traktorists jau pēc būtības nav ļauns, tikai viņam ir uzdevumi, kas jāpilda. Jums, par piemēru, viņš palīdz sabojāt veselību, ja galvā kādi vadiņi nav pareizi salikti kopā. (Pat celulīts ir galvā).

Vēl traktorista arsenālā ir frigiditāte un impotence, disfunkcionālu un APRĒĶINA attiecību izjaukšana, liekulības sodīšana ar publisku atmaskošanu. Traktorists var piedāvāt labu paranojas devu, par raizēm un trauksmīti nemaz nerunāsim. Summā nekas traks un nekādā gadījumā jau - NEKAS, AR KO VARENIE MEŽĀŽI NEVARĒTU VIEGLI TIKT GALĀ.

Tātad, traktors brauc. (Annuška jau eļļu ir izlējusi). Ko darīt?? Atbilde ir - sākt palēnām graut. Iedomājaties, ka jums pēdīgo reizi mūžā būs šitik jauka iespēja kko sagraut. Varat sagraut savas disfunkcionālās attiecības, savu slinkumu, kūtrumu. Varat likvidēt savas atkarības un zaudēt savus caurumus zobos, liekos kg. Kas ir teicis, ka ir jāzaudē kkas labs?? Traktorists ir tupariks, viņš ņems, ko viņam dos un dot var sākt jau laicīgi, kad ir daudz enerģijas, un februārī tā būs. Par martu vēl nezinu, bet zinu to, ka marts mums visiem un, it sevišķi, Kardinālajām zīmēm būs 'life changing' mēnesis. Nāk labi laiki.

01. februārī būs kāds jauks savienojums debesjumā. Tiekas burvīgā mīlas dieviete Venēra un reibinošais dzīves dziļumu valdnieks Neptūns. Kad abi šie tiekas, ir romantisks noskaņojums un rozā brilles. Mežāžiem jauki, jo tālu romantika nebūs jāmeklē - turpat kaimiņos, kolēģu un paziņu vidū. Tas arī ir labs laiks, lai izlīgtu mieru ar radiem, it sevišķi, ar brāļiem / māsām.

Mēneša pirmās 10 dienas ir izcils laiks, lai sakārtotu finanses un nestu materiālos labumus mājās. Labs laiks grāmatvedības pārskatiem. Izcils laiks, lai saplānotu savu budžetu. Ļoti labi šajā laikā ir paziņot tiem pilsoņiem, kuri jums ir parādā, to, ka parāds nav ne brālis, ne māsa.

04.02. lielisks pilnmēness Lauvās. Tas izgaismos jūsu sadarbību ar finansu institūcijām. Te nu varat kārtot jautājumus par kredītiem, pabalstiem utt. Šis arī ir samērā erotisks pilnmēnesis. Dotā erotika gan var neiet roku rokā ar mīlestību. Kaimiņi jau tālu nedzīvo un kolēģe/-is pie blakus datora jau arī grib... Skatieties paši!

11.02. mostas ziņnesis Merkurs un tās jums ir labas ziņas. Ja jums kādu laiku ir bijusi aizturēta alga, tad tagad to jums samaksās. Vispār nauda sāks ripot. Apskatiet arī savus talantus, jo tagad būs jums labs laiks sākt ar saviem talantiem kārtīgi pelnīt.

14.02. Valentīndiena. Ir ok. Vairāk gan ir tā, ka Mežāžiem būs jānes kartiņas ar puķītēm saviem mīļajiem. Ja otra puse šo dienu aizmirst, neuzmetiet lūpu! Jums nāk fantastisks laiks (20.-22.02.), kas ir 100tūkstoš reizes labāks valentīniskām aktivitātēm, nekā pati Valentīndiena. TE NU TAS IR, jāgrauj tās attiecības, kas jums ir disfunkcionālas, bet ja tas ir vienkāršs kašķīgums, ka jums nav atnesta puķīte, tad tas vēl nav nekāds iemesls graut LABAS attiecības.

18.02. otrais pēc kārtas jaunais mēnesis jūsu talantu, nopelnītās naudas un pašapziņas sektorā. Ļoti labi! ĻOTI LABI!! Var jau arī garut to, ka jums ir jāiet uz nīstamu darbu, kas nav jūsu un uzsākt pašiem savu lietu. Jūs esat talantīgi. Mežāžiem ir viena fiška. Jūs ar gadiem paliekat arvien labāki un labāki. Nu tad lieciet savus talantus lietā! Viss izdosies.

Tagad jaukākais! Jau minētie datumi: 20.-22.02. Jums jūsu 'bāzes sektorā' satiekas mīlas dieviete Venēra un kareivīgais, enerģiskais Marss. Gan dvēselē, gan jūsu mājokļos un ģimenēs ieplūdīs pamatīga kaisles, romantikas un mīlestības enerģija. Tie Mežāži, kas meklē savus soulmeitus, ejiet ielās. Tiecieties ar draugiem, rīkojiet pasākumus, atzīstaties cilvēkiem savās jūtās. Būs nereāli labi! Un var dzimt īstas jūtas.

Mēneša pēdējās 10 dienās jūs jau sajutīsiet, uz kuru pusi ir savs dzīves kuģis jāstūrē. Martā pūtīs nereāli spēcīgi vēji un jūs iesiet pilnās burās. Paši saprotiet, cik grūti ir stūrēt kuģi, ja tas ir pārkrauts ar nevajadzīgām lietām un ja kāda/-s jums visu laiku rausta stūri un vēl stāsta, kur jums kuģot. Viņiem ir pašiem savi kuģi.

Februāris ir nozīmīgs mēnesis, jo diezgan skaidri parādīs, kur ir jūsu personīgā laime. Tas arī parādīs, kā šo laimi varēs paņemt. Un traktors ir laba lieta, jo var tajā sakrāmēt nevajadzīgās lietas. Un ir arī tā, ka februāris būs diezgan baudāms mēnesis lieliskajā 2015. gadā. Šī gada otra puse, sākot jau ar aprīļa vidu ir vnk izcila. Nu ko, bik vēl ar sevi pastrādājam un tad baudām sava darba augļus. Lai lielisks februāris. Veiksmi, pasakainie draugi - Mežāži! Priekā!

P.S. Mežāžiem ir arī sava slēgtā domubiedru grupa 'Mežāži mežāžiem'. Ja esi Mežāzis un vēlies pievienoties grupai, tad
1) sūti draudzības aicinājumu grupas moderatorei, lieliskajai astroloģei un astro-skolas saimniecei Līga Šīrona ,
2) sūti vēstuli ar lūgumu pievienot Tevi grupai. Lai sokas!!

Horoskops Skorpioniem februārim.

Skorpioniem februāris ir nopietnais mēnesis. Veidojas jaunā kārtība. Mēness ass norāda uz darbs - māja - ģimenes tipa jautājumiem. Un ziniet, ko?! Jums ir paveicies! Februāris kopumā ir labvēlīgs mēnesis un ir ļoti labi, kad nopietnos jautājumus pavada debesjuma labvēlība.

Janvārī bija jauns mēness Ūdensvīros, kas iepludināja svaigu enerģiju jūsu 'bāzes sektorā'. Tajā atrodas jūsu mājvietas, ģimene, emocionālā labklājība, drošības sajūta šajā pasaulē u.c. bāziskie jautājumi. Šim procesam tagad būs turpinājums februārī, jo 18. februārī būs vēlreiz jauns mēness Ūdensvīros. Tas pabeigs kārtot 'bāzi'. Ne vienmēr tas ir viegli. Bieži nākās pārkārtoties, pārgrupēties, pielāgoties. Mainīt dzīvesvietas un ģimenes sastāvu. Tagad šie procesi sakārtosies pašā labvēlīgākajā izpildījumā.

Ja citām zīmēm marts ir tas mēnesis, kas visu apgriezīs kājām gaisā, tad jums šis process jau iet vai jau ir noticis. Marts jums sola jaunu veselību un jaunu perspektīvu dzīvē. Praktiski - jaunu dzīvi. Veselīgu dzīvi. Ko jums nozīmē vārdu salikums: 'veselīga dzīve' - izdomājiet paši.

Februāra sākums jums sola kko aplam neparastu. Mīlas planēta Venēra satiekas ar neparasto, reibinošo dzīves dzīļu valdnieku, vareno Neptūnu. Un uzminiet - kur? Tieši mīlestības, prieka, bērnu sektorā. Šī būs neparasta, romantiska, pat narkotiska enerģija. Tāds milzīgs mīlestības un radošuma vilnis. Un tas vēl notiek Zivīs, kur Neptūns ir neparasti spēcīgs. Un Skorpioni ar Zivīm ir lieliski draugi, jo abas šīs zīmes ir ūdens zīmes. Lieliski!

Februāra sākums sola romantiskas jūtas. Būs neparasti ciešas un mīlīgas saites ar bērniem. Ja jums ir sīči, noteikti ieplānojiet laiku kopā ar viņiem. Veiksies arī sportiskajās aktivitātēs un gluži vienkārši varēsiet tikt arī pie kāda mīļdzīvnieka: sunīša, kaķīša, z-zivtiņas vai kāmīša. Valdīs ļoti jauneklīgs gars.

04. februāris. Burvīgs, pasakains pilnmēness Lauvās. To svēta lielais bagātnieks Jupiters. Un šis pilnmēness izgaismos jūsu darba / karjeras / misijas sektoru. Ļoti labi! Tas nozīmē, ka šī jaukā Mēnestiņa gaisma, kombinācijā ar lielisko Jupiteru, parādīs to, kā var sakārtot un uzlabot savu darba dzīvi. Līdz 11.02., kad mostas ziņnesis Merkurs, vairāk ir plānošanas un revīzijas laiks. Pēc 11-ā jau sākas reālas darbības laiks. Parasti pilnmēneši nav nekas pārlieku baudāms, bet šis ir zelta vērts pilnmēness.

Jo tālāk februāra mēnesī, jo interesantāk. Par jauno mēnesi 18.02., kas pabeigs kārtot bāzi jau rakstīju, bet līdzās tam sāk parādīties arī jaunā veselība. 20.-22.02. kustieties! Gaisā būs milzīgs draivs un liela romantika un kaisle. Tas notiek jūsu veselības un ikdienas sektorā. Varat uzsākt jaunas veselības rutīnas. No sirds iesaku skatīties veselības un sporta virzienā, jo marts un viss turpmākais 2015. gads būs par attiecībām, draudzību un aktivitāti, bet tam visam, kā paši saprotiet, ir vajadzīga laba forma. Vasara jau arī nav aiz kalniem. Ar pludmalēm. It sevišķi vasaras otrajā pusē. Skorpioni, kas jau sportā, variet tagad spiest uz personīgajiem rekordiem.

Ja vēl par veselību, tad februāra pēdējā dekāde / marts ir ļoti labvēlīgs laiks medicīniskām manipulācijām, ja tas jums ir aktuāli. Ļoti labi ir kko nogriezt vai piešūt klāt. Principā, jā! Spiediet uz veselību, sportu, diētām, masāžām, pirtīm, kosmetoloģiju utt.

No 25. datuma līdz mēneša beigām debesīs izveidojas kāda ļoti spēcīga un savdabīga enerģija. Tai ir sakars ar ilgtermiņa ieguvumiem un stabilitāti. Atslēgas vārdi ir ikdiena, veselība, ienākumi, talanti. Ja tā saliek kopā, sanāk, ka veselība dos ienākumus un ienākumi dos veselību. Un ir vēl kas!

Februārī jums ir pastiprināti jāpievērš uzmanība savam izskatam, apģērbam un skaistumam. Nu mēs visi esam tādi, kādi esam (visi smuki!), bet no sevis Skorpioniem februārī / martā ir jādabū ārā maksimums. Te viena tāda fiška. Ja jau notiek pārmaiņas, tad mēs esam ievērojami. Tagad sākas ļoti specifisks Zivju laiks, kad cilvēkus vērtēs arī pēc izskata. Un no izskata šajā izmaiņu laikā būs atkarīgas iespējas. Es, protams, atvainojos, ka pieminu tik banālas, pat merkantīlas lietas, bet tagad būs tāds laiks, ka āriene būs pastiprināti nozīmīga. Tas būs svarīgi visu februāri, bet sākot ar 25.02. un īpaši martā tas būs ārkārtīgi aktuāli.

Mēs nevaram apskatīt februāri atrauti no tā, kas bija janvārī un kas būs martā. Notiek kādas izmaiņas un jūs esat tranzīt-zonā. Tas ir kā tāds talantu šovs, kurā ir vairāki uzdevumi. Ja iepriekš tika pārbaudīta jūsu izturība un reakcijas ātrums, tad tagad tiks uzlūkota jūsu stāja un jūsu spēja smaidīt un spīdēt. Un balvas tiks izsniegtas jau pavisam drīz. Lai izdodas augstu turēt galvu un starot! Esat līksmi un laimīgi! Priekā!

P.S. Skorpioniem tagad ir sava slēgtā domubiedru grupa 'Skorpions skorpionam'. Lai pievienotos šai grupai, ir 1) jāsūta draudzības aicinājums lieliskajai astroloģei un grupas moderatorei Iveta Laicena, 2) jāsūta Ivetai vēstule ar lūgumu pievienot grupai. Lai sekmes!
Horoskops Dvīņiem februārim.

Kas gan sagaidāms lieliskajiem Dvīņiem februārī. Sadalīsim februāri divās daļās: laika posmu no kāda 20-ā janvāra līdz 20-am februārim un laiku pēc tam. Kaut gan, nē! Procesi turpināsies arī martā, apmēram līdz kādam 5-ajam martam. Kas šie ir par procesiem un kā tie ietekmēs Dvīņus?

Stāsts ir par diviem jaunajiem mēnešiem pēc kārtas, kas norisinājās un norisināsies (18.02.) jums koleģiālajos Ūdensvīros. Ūdensvīri, tāpat kā Dvīņi, ir 'gaisa' zīmes un tas nozīmē, ka viņu enerģija jums ir atpazīstama, paņemama, sagremojama. Tā jums arī ir ļoti labvēlīga.

Abi jaunie mēneši Ūdensvīros pamatīgi elektrizēja jūsu t.s. Dievu māju. Tehniski tas jums ir visvieglākais sektors. Dieva mājā allaž ir silts pavasaris. Reti kuram cilvēkam riebjas pavasaris un pieļauju, ka šī enerģija jums patika. Spriežot pēc tā, kāda aktivitāte uzbūrās jūsu domubiedru grupā 'Dvīnis dvīnim", jādomā, ka enerģija jums pat ļoti patika.

Dieva māja atbild par tālumiem, plašumiem, eksotiku, par akadēmiju un garīgām praksēm. Pāri visam tā atbild par laimi, atpūtu, ceļojumiem, jauniem iespaidiem UN PERSONĪGAJIEM UZSTĀDĪJUMIEM UN PRINCIPIEM. Tad nu sanāk tā, ka pirms 'life changing' marta jūsos tiek sapumpēta pamatīga rekreācijas enerģija. Tai vajadzētu spēt iznest jūs cauri drastiskajam martam un aiznest jūs uz saulaino tāli, kur padebeši balti. Sanāk, ka Dvīņi tagad vēdina galvu.

Marts lauzīs vecos uzstādījumus un personīgo bauslību, ja tā būs novecojusi un nokalpojusi savu. Tur bez variantiem. Dvīņiem marts sūtīs nodevējus (stukačus) un uzmetējus. Šie jaukie cilvēki palīdzēs Dvīņiem zaudēt to, kas patiesībā traucē dzīvot. Nu laikam jau tāpēc jāizvēdina galva, lai uztvere asāka. Katrā ziņā līdz 05. martam ir labi kkur izceļoties un pabaudīt zināmu atpūtu. Bet nu vēl par februāri.

01. februārī mīlas dieviete Venēra satiekas ar reibinošo dzīves dzīļu valdnieku Neptūnu. Un tas notiek bohēmiskajās Zivīs. Dienesta romāni, izlaidība darba vietā un citi rutīnu šķīdinošie pasākumi garantēti. Ja šajā dienā jums jāstrādā, pierunājiet kolektīvu uz kopīgu dropi un jums būs jautri. Šim pasākumam var būt arī 'dzīres mēra laikā' piegaršiņa. JA JŪTAT, KA JŪSU BIZNESS NERULLĒ, NOSVINIET TĀ BĒRES un centieties to nofinišēt vai kādam pārdot. Nāks jauni biznesi.

Ar 01.02. atkal nāk Zivju sviests. Februārī tas būs jauks un pūkains ar noslieci iešmigot un pabaudīt. Martā katra Zivs pārvērtīsies par riktīgu elektrozuti. Tā kā ar Zivīm uzmanīgi!! Pagaidām tās ir nekaitīgas. DVĪŅIEM ZIVJU SVIESTS IR VISBĪSTAMĀKAIS VISĀ ZODIAKĀ. Kāpēc?

Zivju valdnieks ir Neptūns, kas vienā setā var jums sapūst miglu acīs. Martā pēdīgo reizi jūsu daudzsološajos mūžos būs atbaidošais un graujošais Urāna-Plutona kvadrāts. Tas jums sūtīs uzmešanas-nodevības enerģiju un pielieciet paši klāt tai vēl arī miglu acīs, paliek skaidrs, ka šādā kombinācijā abas enerģijas var izpildīt vienu: JŪS NO 15. MARTA LĪDZ 06. APRĪLIM JŪS BŪS ĻOTI VIEGLI APMĀNĪT. Nav jau tā, ka tūlīt jums ir jāskrien uz aptieku pēc paranojas tabletēm, bet saprotiet, kas ir Zivju sviests.

Februāris ir atpūtas mēnesis. Šmigojiet, baudiet, rīkojiet dienesta romānus utt. LĪDZ 25. FEBRUĀRIM variet samērā brīvi, pat vaļīgi. Tad STOP, sāks stipri pūst samērā interesati vēji, kad varēs tālu aizburāt un tur jābūt būs skaidrā!

02.02. un 06.02. gaidiet jaukus pārsteigumus no draugiem. Var nākt jaukas ziņas. Var uzrasties kāds sens draugs.

04.02. Ļoti labvēlīgs pilnmēness jums draudzīgajās Lauvās. Šoreiz Mēnestiņš būs ļoti tuvu dievu dievam Jupiteram. Jums var kādas lietas atrisināties darbā, komunikācijā ar kolēģiem un paziņām. Lielisks laiks, lai izlīgtu ar radiem, kaimiņiem, BRĀĻIEM / MĀSĀM. Ja jums kolēģu, kaimiņu, paziņu, radu starpā ir kādas neskaidrības, tad šis pilnmēness ir izcils laiks, lai lietas izrunātu vienreiz - pa visām reizēm.

11.02. Mostas ziņnesis Merkurs. Ja jums ir 'big international business' vai 'long distance relationship', tad šajās sfērās lietas putos. Ja ir akadēmiskas dabas jautājumi ar iesprūšanas elementiem (nepabeigti maģistri, bakalauri, disertācijas utt.), tad arī tur lietas sakustēsies. Arī Dievs jūsu lūgšanas labāk sadzirdēs. Nē, nu Dievam ar uztveri ir ok un tur nekas nemainīsies, vnk jūs varēsiet skaidrāk noformulēt domas. Tas summā ir ļoti patīkami.

14. 02. Aiz okeāna svin Valentīndienu, nu lai viņi tur svin. Jums nekas nespīd, lai arī mīlestība līdz novembrim ir viena no jūsu pamata prioritātēm, pie kurām ir pamatīgi jāpiestrādā. Mīla jums bruks virsū kkad aprīlī, bet tad jau tā masīvāk un intensīvāk. Ja tomēr Zivju sviesta ietvaros samīlaties, nu neko darīt. Ģimenes terapija jau vēl nav aizliegta.

18.02. Jauns mēness Ūdensvīros (29*59') gandrīz uz pašas robežas ar Zivīm. Tas tad arī pabeigs kārtot jūsu Dievu māju. No 18-ā datuma līdz 25.02. jums galva vārīs labi un Zivju sviests bik atkāpsies. Izmantojiet šo laiku darīšanu kārtošanai. Migla šajā laikā acīs sapūsta nebūs.

20.-22.02. ATZĪMĒJIET KALENDĀROS!!!! Tusējiet ar draugiem. Varat arī atrast ļoti labus friends with benefits. IZCILS LAIKS BALLĪTĒM.

23.02. Pariebīga diena, gluži nejauka. Jūsu tuvākajiem būs viedoklis par jūsu draugiem (ar benefitiem vai bez) un otrādi. Bet šī ir tikai viena diena, tālāk jau sāk atgriezties Zivju sviests un būs citas aktualitātes.

25.02. Lieliska diena radošām pieejām karjeras un biznesa jautājumos. Vilks pie alko, bet nevajag. Tagad sāk Zivju migla palēnām palikt jums bīstama. Kā radoša enerģija breinstormiem, cita veida ideju ģenerēšanai, tā ir izcila, bet parastai iedzeršanai / tusēšanai tā īsti neder, jo varat salaist ripā darba lietas. Sākas jums sausais režīms līdz aprīlim.

Lai superjauks jums šis neparastais februāris. Stājieties Dvīņu domubiedru grupā, ejiet uz Dvīņu lekciju 12-ajā februārī. Lai jautri un viegli! Dievu māja ir viegla, izbaudiet to! Priekā!

P.S. Lai iestātos 'Dvīnis dvīnim' domubiedru grupā jums jāaizsūta moderatorei, lieliskajai astroloģei un astro-skolas saimniecei LLīga Šīrona1) draudzības aicinājums un 2) vēstuli ar lūgumu pievienot grupai. Lai sekmes!
Horoskops Vēršiem februārim.

Vēršiem labi, jo izpildīsies Vēršu aizgādne, mīlas dieviete Venēra. Bet, kad izpildās Venēra, Vēršiem ir labi. Viss loģiski!

Un izpildīties Venēra sāks jau 01. februārī, kad tā Vēršu draudzības un lielo dzīves sapņu sektorā savienosies ar jauko, mīlīgo un narkotisko šmigas un dzīves dzīļu valdnieku Neptūnu. Tās ir rozā brilles, biedri Vērši! Un arī milzīgas iespējas palaist pa kreisi. Vērši specifiski nav lieli laulību un citu ierobežojošo vienošanos pārkāpēji. Kas izlemts, tas izlemts! Vērši ir spītīgi, bet tieši februāris būs aplam pavedinošs jums un reibinošs arī.

Ar mīlestību pirmajā februāra pusē drīzāk ir tā, ka tā ir mirkļa baudīšana. Ieteiktu ieviest savās personīgajās vārdnīcās terminu: friends with benefits. Šis termins pagalam precīzi uzrādīs to, kas ar jums darīsies teju visu 2015. gadu. Bik būs aktuāls jautājums par jūsu personīgo telpu un jūsu personīgo brīvību.

Un vēl izskatās tā, ka jo spēcīgāk jūs turēsieties pie kādām vērtībām, kas jums jau savu būs nokalpojušas, jo apkārtējā pasaule būs aizvien greizāk noskaņota un visās malās jūs to tik vien redzēsiet, kā savas personīgās bauslības pārkāpumus. Nez kāpēc Zodiakam allaž ir paticis ierēkt par Vēršiem, un šis būs tieši tas gadījums. Brīvību Vēršiem (pašiem no sevis)!!

02. februārī var atnākt kāda negaidīta ideja par darba/karjeras tēmu. Negaidīti var atdzīvoties sen atmesta ideja. Varat sagaidīt to ziņu, kuru jūs jau kādu laiku gaidījāt.

04. februārī ļoti veiksmīgs pilnmēness Lauvās un turpinājums tam būs 06. februārī. Atkal stāsts par jūsu darbiem, mājām un ģimenēm. Kkādas lietas var fantastiski sākt kārtoties. Te nu ir svarīgi ap šo laiku būt skaidrā un klausīties, skatīties un ošņāt gaisu, kur ir labi. Ļoti nozīmīgs laiks ir pirmās 10 februāra dienas. Tās kko sakārtos uz labu. Un ne obligāti tādā veidā, kā jūs tagad savās Vēršu galvās iedomājieties. Šis laiks var jums likt bik pārskatīt jautājumus par jūsu bauslību. Vai tā pēkšņi nebloķē jūsu personīgo laimi?

11.02. mostas ziņnesis Merkurs un pēc pāris dienām tas jau ies savā ierastajā tempā. Ja jums darbos, biznesā, karjerā bija kkādas aizķeršanās, tad pēc 11-ā varat sākt rēķināties, ka lietas ritēs raitāk. Vērši, kas bez darba var intensīvi to meklēt, bet februāra pirmā dekāde jau šo jautājumu būs labi iekustinājusi. Pēc 11-ā var sākt arī vērt vaļā savus biznesus un mainīt darbus, ja par to ir runa.

18.02. kārtējais jaunais mēness Ūdensvīros - jūsu 'bāzes' sektorā. Izskatās pēc tā, ka jums laiks no janvāra pēdējās dekādes un pirmās 20 februāra dienas pamatīgi pamainīs jūsu ierasto (iestāvējušos?) dzīves situāciju. Stāsts ir par jūsu mājvietām, ģimeni, emocionālo labklājību. 2015. gads būs riktīgi foršs (no aprīļa). Līdz tam ir laiks visādām pārmaiņām: uzskatos, dzīves situācijās, izaugsmē utt. Te vnk vajag uzņēmību un drosmi, bet tā visa jau Vēršiem ir daudz. Veiksme būs!

Februāra pēdējā dekāde Vēršiem ir pagalam dīvaina. Jums kkas saslēgsies un piešķilsies. Un tas notiks jūsu iekšpasaulē. Būs pamatīgs radošās enerģijas uzliesmojums. Kko gribēsies darīt. Tirdīs idejas, vēlmes, iegribas un ilgas. Pa kreisi vilks smagi, it sevišķi, ja būsiet siltajās zemēs. Pa naktīm radīsies vēlme rakstīt mīlas dzejoļus utt. No malas tas varētu pat izskatīties, ka jums nav pilns rublis galvā, bet tā tas nebūt nebūs!

Atkal izpildīsies jūsu valdniece, mīlas dieviete Venēra, kas savienosies ar kareivīgo Marsu. Enerģijas būs daudz. ŠAJĀ LAIKĀ GALVENAIS IR AIZLIEGT SEV APVAINOTIES UZ PASAULI UN IEKRIST SEVIS ŽĒLOŠANĀ. Nē, jums sākas MARTS, kas būs ļoti transformatīvs mēnesis. Ziniet, kad kāpurs lien ārā no savas kūniņas, lai kļūtu par taureni. Februāra beigas un marts ir par šo tēmu. Ja nobīsieties no savas laimes un mēģināsiet līst atpakaļ vecajās biksēs... Nu nekas jau TĀDS nenotiks, bet pārējiem būs iespējas par Vērsi ierēkt. Tas arī viss. Jums to vajag?

Ja mēneša sākumā šmigot vajadzētu mazāk, tad pēc 23.-25. datumiem kāda ugunsdziras glāzīte ar draugiem būtu pat ļoti jauka. Februāra pēdējās dekādes enerģija ir jālaiž radošajā, bet tam ir vajadzīgi draugi un bohēma (vieta un laiks, kur/kad var atslābt labā kompānijā). Pačukstēšu: 2015. gadā jums nopietni draud zināma slava, un tieciet ar to galā! Nu vismaz redzami jūs būsiet visnotaļ pamatīgi. Vai tā ir Vēršu teritorija? Mghm.... JĀ! Jums ir nosliecīte uz dzīves baudīšanu un, ja jūs to neaizvietosiet ar raizēm par dienišķo desmaizi, viss būs vnk lieliski. Lai jums sekmes, seksīgie pilsoņi Vērši! Būs!! Priekā!

P.S. Vēršiem tagad ir sava slēgtā domubiedru grupa Vērsis Vērsim, kuru moderē lieliskā astroloģe un astro-skolas saimniece Līga Šīrona. Lai tiktu šajā grupā, jums jābūt Vērsim. Tālāk 1) sūtiet Līgai draudzības aicinājumu un 2) vēstuli ar lūgumu pievienoties grupai. Sekmes!!!
Horoskops Ūdensvīriem februārim.

Daudz laimes Dzimumdienās, lieliskie Ūdensvīri! Kā jūs pamanāties sev uzrīkot divus jaunos mēnešus pēc kārtas?! 18. februārī jums atkal jauns mēness! Ja janvārī jums bija ļoti svaigs jauns mēness, tad februārī būs pilnīgi nobriedusi enerģija. Kā raugi, jums būs tāds pārmaiņu laiks iestājies. Tad nu par visu pēc kārtas!

Runā, ka februārī ir Valentīndiena. Tā ir tikai pus-taisnība! Patiesība, ir tāda, ka jums īstā Valentīndiena jau būs 01. februārī,, tad vēl viena - 06.02., bet 14-ajā būs jau formalitāšu nokārtošana. Principā, jums viss februāris ir tāds valentīnisks un pirmā 2015. gada puse - tāda valentīniska.

01. februārī satiekas mīlas dieviete Venēra un noslēpumainais dzīļu valdnieks - Neptūns. Šis laiks ir ne tikai lielisks romantiskiem piedzīvojumiem, bet arī vis-visādiem radošajiem pasākumiem. Ūdensvīri ir slaveni ar to, ka ir aplam talantīgi, tikai jūs savus talantus mēdzat lietot pagalam ikdienišķi. Parasti jūs kārtojat lietas citu vietā, un jums tas izdodas. 01. februārī atrodiet paši sev kko baudāmu.

Jums šis ir nozīmīgs laiks, jo varat savus talantus sākt izmantot SAVĀ LABĀ. Un nāks nauda. Naudā, kā tādā, jau laimes nav, visa laime slēpjas naudas daudzumā. Ticiet, nauda 2015. gadā jums noderēs, jo diezgan daudz nāksies ceļot, izklaidēties. Nu arī par mācībām jāmaksā un kādu autiņu arī gribēsies sev iepirkt.

02.02. gaidiet foršus pārsteigumus no brāļiem/māsām, radiem, kolēģiem un kaimiņiem. Ja jūs šajā laikā sūta komandējumos, būs jautri. Tikai ieplānojiet sev lieku stundiņu, lai nokļūtu līdz aeroportam, jo Merkurs dus un tas nozīmē visādas aizķeršanās. Merkurs mostās 11.02., kad būs labāki sakari un sadzīviskās nejēdzības nejauks ārā grafikus.

04.02. ļoti svarīgs pilnmēness Lauvās. ĻOTI SVARĪGS. Tas izgaismos jūsu vistuvākās attiecības - ar jūsu mīļajiem/-ām, vienīgajiem/-ām, arī biznesa/sadarbības partneriem. Ja parasti pilnmēneši ir tādi pasākumi, kurus tauta labāk redz ejam, nevis nākam, tad šis būs labs pilnmēness. Tas iet kopā ar vislielāko debesjuma labvēli Jupiteru. Izbaudiet pilnmēnesi ar saviem mīļajiem un noskaidrojiet lietas ar saviem sadarbības partneriem. Daudz lietas nāks gaismā - patīkamā gaismā.

06.02. kārtējā Valentīndiena. Būs jauka spriedzīte. Vispār pirmo februāra dekādi nesēdiet mājās, bet ejiet ielās, medībās. Nu Ūdensvīri nekad īpaši nav slimojuši ar mono-gāmiju un mono-amoriju. Februārī - savā dzimumdienu sezonā rīkojiet ballītes uz nebēdu. Uzmanības jums netrūks, to varu jums apsolīt. Nu nav jau arī tā, ka visa šī uzmanība obligāti būtu jāizmanto, nu saprotiet paši, ko ar to es domāju. Bet jautrības jums netrūks un tas ir jauki.

11.02. ziņnesis Merkurs mostas, kā jau minēju. Var sākt slēgt lielos līgumus un veikt lielos pirkumus. Labāk gan ir pagaidīt vēl pārīti dienu, lai Merkurs pagūst izberzēt acis un uzņemt savu ierasto kustības tempu.

Nu un galvenais. 18.02. vēl viens jauns mēness Ūdensvīros. Tā būs vēl viena enerģija, kas jūs baros veselu gadu. Veselība kārtosies, ja tas jums aktuāli. Pašapziņa un nauda kārtosies un jums ir fenomenāla iespēja atrast savām idejām, projektiem, sapņiem neparastus risinājumus. Šis ir svarīgs moments! Jums nav jāpeld pa straumi kopā ar citiem!! Jums šī enerģija palīdzēs atrast savus RADOŠOS ceļus, kā dzīvi iekārtot. Vai tas būtu jūsu bizness, vai tā būtu jūsu ģimene utt. - jums izdosies lietas iekārtot tā, KĀ TIEŠI JUMS LAB-PATĪKAS. Un ja kādam par to ir viedoklis, nu ko... lai pilsonis/-e vai pilsoņi paliek ar savu viedokli, JŪS IESIET TĀLĀK. Suņi rēja...

20.,21.,22. februārī dīvainas, taču ļoti jaukas dienas. Jums tās sauksies: 'kaisle kņadā'. Nu, vrb, pirksiet mašīnu, kuru tik ilgi esat kārojuši. Varat plānot un pirkt sev ceļojumus. Varat piedalīties mājas komitejas sapulcē un kaismīgi iestāties par jauna gāzes vada ievilkšanu vai jauna ūdens pumpja ierīkošanu. Varat augām naktīm čiņīt un apgreidot savu kompi. Un vēl visam tam klāt pavasaris galvā. Un kaimiņš vai kaimiņiene var izrādīties tīri ņemami. Kņada! Pilnīga kņada!

Mēneša beigas, sākot ar 23.-25.02. būs diezgan interesantas. Radošā enerģija, kas pie jums atnāca ar abiem Ūdensvīru jaunajiem mēnešiem sāks 'materializēties'un 'manifestēties' gan naudiskā ziņā, gan jaunu produktu un jaunas pašapziņas veidā. Ļoti labvēlīga loma šajā procesā būs gan radiem, kolēģiem, paziņām, gan draugiem. Gaidāms aktīvs laiks ar ļoti masīvu komunikāciju, un kā jau minēju, tam būs ļoti pozitīvs efekts.

Kopumā ffebruāris jums ir ļoti labs. Kā nekā, jūsu dzimšanas dienu sezona. Variet rīkot ballītes, februārī radoši izdomāsiet, kā sakārtot naudas lietas. Lai jums lielisks laiks, priekā!!

P.S. Ūdensvīriem tagad ir arī sava slēgtā domubiedru grupa Ūdensvīri Ūdensvīriem. Ja vēlies pievienoties, tad 1) jāuzaicina draudzēties grupas moderatore, lieliskā astroloģe Līga Šīrona un 2) jānosūta Līgai vēstule ar lūgumu pievienot grupai. Veiksmi!!
Horoskops Vēžiem februārim.

Kā man patīk šis februāris! Palēnām visa debesjuma enerģija no Ūdensvīriem pārvelsies uz Zivīm, kas jau Vēžiem ir daudz sagremojamāka enerģija. Vēži ir silti un entuazistiski cilvēki un Ūdensvīru distancētā un pētošā/akadēmiskā enerģija lielos daudzumos Vēžus var pat samocīt.

Ūdensvīru enerģija februārī gan vēl gaisā būs, pilnīgi tā vēl nezudīs un labi vien ir, ka tā! Vēžiem tā darbojas lielo naudu, lielo līgumu, kaisles, seksa, noziedzības, dzīvības-nāves sektorā, kas ttehniski ir pats transformējošākais sektors. Janvārī un daļā februāra Vēži lien pa dziļākajām gravām un dūņām. Dažiem Vēžiem nācās pat pakomunicēt ar nāvi-nāvīti, bet summā taka ir pareiza. Un te ir jāapskata 2015. gads kopumā.

Februāris ir arī riktīgs atelpas mēnesis, kurā jau aplam forši varēs sajust 2015. gada lieliskos metus. Kaut vai 01. februāris, kad mīlas dieviete Venēra satiekas ar narkotisko dzīves dzīļu valdnieku Neptūnu. Tas ir radošs sprādziens, radošajās Zivīs. Šajā dienā iespējama lieliska bohēma + kaislīga romantika un arī apšaubāmi dzimumsakari, ar puķu revolūcijas elementiem. Jauki un izjusti.

Marts jau būs marts, kad akmens uz akmeņa nepaliks. Tāpēc jau arī ir dizainēts jaukais februāris, lai saprastu, kurā virzienā martā doties. Ā, sabijāties par martu! Nu i pareizi! Martā nāksies no darbiem iet projām, pajuks disfunkcionālas attiecības, uzpeldēs senās mīlestības, plauks mīlas trijstūri un tajos uzpeldēs patiesība utt. Nu būs debesīs vētra: 10 balles no 10. TĀPĒC FEBRUĀRĪ BAUDIET UN PIEFIKSĒJIET, KUR BAUDA ATRODAS, LAI KAD NĀK MARTS (Vēžiem tas būs daudz vieglāks kā citām zīmēm, jo visa vētra notiksies draudzīgajās Zivīs un bik Svaros), JŪS ZINIET, KUR DZĪVĒ DOTIES.

Kā jau teicu, juks un bruks. TĀPĒC TAGAD NETAISIET MILZU PLĀNUS, LABĀK TAGAD ČILOT. PLĀNOT LIELOS PLĀNUS LABĀK IR PĒC MARTA/APRĪĻA. Gatavojieties tam, ka šo to nāksies mainīt (hm... šo to... daudz ko). Kaut vai ēšanas režīmu. Pietiek rīt, jāsāk ņammas baudīt! Un uz sporta zāli visi! Vasarā jābūt labākajā formā, kāda bijusi, jo būs tik nereāli daudz seksīgu dienu, kurās nebūtu jauki nebūt formā.

Bet par februāri vēl.

02.02. Interesants un labvēlīgs Saules un Urāna savienojums. Gaidiet pārsteidzošus piedāvājumus finansu/darba sektorā. Ja jums ir kādi pazuduši faili vai kkādas neskaidrības, nekārtības, nejēdzības jūsu darbā/biznesā, tās var paradoksālā kārtā atrisināties, faili u.c. zudušas lietas var pēkšņi atrasties utt. Ir iespējami negaidīti karjeras pavērsieni utt.

04. 02. Pilnss mēness Lauvās. Finanses un pašvērtība. Izgaismosies Vēžu fin situācija. SVARĪGS PILNMĒNESS. Vēžiem 2015. gads ir arī labs naudas gads, ĻOTI LABS NAUDAS GADS, kad ir jāsakārto sava naudas plūsma tuvākiem 12 gadiem. Šis pilnmēness ir SVARĪGS, LAI PĀRSKATĪTU SAVU FINANSU PLŪSMU, jo šis pilnmēness ir lieliski aspektēts - Mēnestiņš ir tuvu Jupiteram. Izmantojiet šo pilnmēnesi!

06.02. varētu būt vēl viena interesanta diena finansu jomā. Vispār, februāra sākums ir ļoti labs visādām finansiāla rakstura pārdomām. Ne tik daudz rīcībai, cik tieši pārdomām, analīzei utt. Rīcību labāk uzsākt pēc 11.02., kad modīsies ziņnesis Merkurs.

Februāra vidū sāk veidoties vēl viens labvēlīgs aspekts debesīs. Tas būs labvēlīgs, ja esat iesaistīti ēnu ekonomikā, mafiozās struktūrās, naudas atmazgāšanā, SHĒMOŠANĀ. Šoreiz ne tik daudz spekulācijās, cik tieši mahinācijās un shēmošanā. Tur veiksies. Februāra loģiskā daļa ir saistīta ar finansiālās plūsmas sakārtošanu. Kas jauki, būs arī iespējams sakārtot savu personīgo uzskatu sistēmu un tai pieskaņot savu finansu plūsmu.

Šāds tāds uzsvariņš februārī būs arī uz veselību. Ja plānojiet nolikties ar gripu, tad vislabāk ir saslimt ap 06.02. un izveseļoties 11.02. Tā kā Saturns tagad ir Vēžu veselības sektorā, gripa būs daiļāka un izteksmīgāka, tā teikt - ar komplikācijām. Ja izdomājat slimot, tad vajag to darīt pēc pilnas programmas - ar vaimanām un tējas krūzes pieprasīšanu no tuviniekiem.

Lai-vai-kā tas arī nebūtu, 06. februāris ir neveselības diena un 11.02. ir veselības diena. Neveselības dienā labi ir kaut ko sev sliktu nodarīt: apēst čipšus ar varēņikiem, vrb kādu burgeri apēst un uzdzert virsū kādu pār-cukurotu limpeni, jo tieši tā tiek nosvinēta neveselības diena (pārslodzes diena) un tad nav obligāti jāslimo ar gripu. Nopietni runājot, Vēžiem tagad veselība un veselīgs uzturs ir ļoti svarīgs un ir labi, ja ir kāda diena, kad var bik panašķoties, lai būtu skaidrs, ka to jums točna nevajag. 06.02. tam ir perfekts laiks.

11.02. ir veselības diena. Nu man nav jums daudz jāskaidro, kas jums ir veselīgs. Laba diena, lai ietu pie dakteriem un veiktu kkādas medicīniskas manipulācijas, ja jums tas ir aktuāli.

Vēzenēm! Sākot ar februāri un tā visu 2015. gadu varat 'ielidot' grūtniecībā, ja aktuāli. Lips nejēgā.

18.02. aplam dīvains jauns mēness, kas tehniski vēl ir Ūdensvīros, bet gandrīz jau Zivīs. Tomēr tas vēl ir Ūdensvīru jauns mēness. Tas ielies zināmu spokainu gaismu Vēžu visspokainākajā dzīvības-nāves, milzu naudu, mafijas un kafijas sektorā. Bet ņemot vērā to, kāds būs marts - šī gauži pofigistiskā enerģija, kuras galvenais sauklis ir: "Man pajāt!", varētu stipri vien saimniecībā noderēt.

23.-25. februārī sākas jauns laiks. Ļoti baudāms laiks, kur palēnām lietas bruks un kārtosies pa jaunam. Un '"Pajāt!" enerģija ļoti palīdzēs pie lietu brukšanas. Vēžiem nav viegli lietas palaist, bet tagad tas pat sagādās baudu.

Summā gaisā sāk veidoties divi ļoti spēcīgi strāvojumi: viens - bauda, romantika, veselība, mīlestība, bērni, prieks, BOHĒMA, radošais, NAUDA SAVĀ MAKĀ, CEĻOJUMI utt. 2015. gadā palēnām visus minētos vārdus varēs jau rakstīt lieliem burtiem. BĀRU MĀJĀS GAN TURIET FEBRUĀRĪ PILNU AR GARDIEM DZĒRIENIEM. JA ALKO NEDER, TAD LAI MĀJĀS GARDAS SULAS, lai ir arī šāda bauda. Viss februārī labi garšos.

Mīlas dieviete Venēra uzsāk savu lielisko ceļojumu kopā ar Marsu. Tie turēsies kopā nereāli ilgi, bet tas jau ir par mīlestību un kaisli. Februārī mīlestības/kaisles objekti var būt pat ļoti eksotiski. Daudz būs long-distance tipa attiecības, kas ir interesanti, neparasti un jauki. Sākas ļoti labs laiks arī radošajiem projektiem.

Otrs strāvojums jautrā stilā salauzīs visas disfunkcionālās lietas: izjauks toksiskas attiecības, IZGAISMOS LIEKULĪBU un SVĒTULĪBU, atņems disfunkcionālus darbus, nobrucinās projektus, kuri tāpat lemti neveiksmei utt. Un ja kkam disfunkcionālam pieķersieties, sāpēs, kad tas bruks. Nekas, vai maz sāpēts? Laižam nevajadzīgo vaļā! NĀKS VIETĀ BURVĪGAS LIETAS!!!

2015. gada pirmie 3-4 mēneši vrb ir labākais laiks palaist vējā visu savu laiku nokalpojušo un arī iedomāto laimi. Ejam pēc ĪSTĀS LAIMES un dzīves baudīšanas. Lai izdodas visu forši izbaudīt! Priekā, lieliskie!

P.S. Vēžiem ir sava domubiedru grupa VĒZIS VĒZIM. Tā ir slēgta grupa. Ja esi Vēzis un vēlies tai pievienoties, tad sūti 1) draudzības uzaicinājumu moderatorei - lieliskajai astroloģei Ivetai Laicenai un 2) vēstuli ar vēlmi pievienoties grupai. Veiksmi!
Pārējiem sekos, kad atradīšu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aborigens
2015-01-30 13:13 (saite)
Tātad, visticamāk laidīšu pa kreisi, atmetīšu morāli, no malas izskatīsies, ka esmu jukusi, rakstīšu mīlas dzeju naktīs, liktenim labpatiks par mani ierēkt, un turklāt kaut kur vēl jārod draugi un bohēma. Sounds real fun, nevaru vien sagaidīt :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hidroxo
2015-01-31 12:28 (saite)
Vērsītis, cik saprotu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?