hidroxo ([info]hidroxo) rakstīja,
@ 2014-12-29 23:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beidzot, beidzot, beidzot mājās, paēst un marš gulēt. Vakars bija tīri jauks, šis spontānais klasesbiedru salidojums, cilvēki, kurus nebiju redzējusi gadus 5 un neplānoju vairs satikt arī nākamos 5 un vairāk. Bet bija jauki redzēt savu kādeizējo crash un paskatīties citām acīm uz viņu, dzirdēt cik daudz vecie klasesbiedri ir ceļojuši, sasnieguši. Vai nav reāli interesanti strādāt par inženieri-konsultanti, kurš braukā uz Indonēziju un visādām citām eksotiskām valstīm konsultējot kā labāk veidot dažādas infrastruktūras, klausīties strīdu, par to kas ir foršāks Honkonga vai Ņujorka? Sajutos kā pilnīgs underdog, lai gan ne pilnīgi visi ir ūber veiksmīgie. Tomēr tas kas priecē neviens nav precējies, visi ceļo un izbauda dzīvi, tādai taču vajadzētu būt jaunībai, vai tad ne? Savādāk universitātes vai pamatskolas pulciņā patusējot neko citu kā "ak mani bērniņi un vīriņš" nedzirdi un sarunas paliek tik garlaicīgas no klausītāja viedokļa. Still bija interesanti.
P.S. Vēl viena lieta ko man noteikti jāizdara Taivānā katru pilnmēnes nakti esot Moonlight party, tas ir, cilvēki sakrājošies neona krāsās visu pilnmēness nakti, pārsvarā topless, pavada pludmalē dejojot, tas izklausās tik neprātīgi forši, un vēl eksotiskā siltā vietā, mmm, jap, vēl kaut kas ko izdarīt gribu dzīvē, un vēl es gribu tikt uz Honkongu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2014-12-29 23:28 (saite)
Ja man kādreiz būs nauda lai tiktu uz Honk Kongu, tad es noteikti uzbāzīšos Irīnai, lai palīdz man izmitināties un izrāda pilsētu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hidroxo
2014-12-30 22:13 (saite)
Ja tas ir kas tāds, ko tu tiešām vēlies: nomaini "ja" uz "kad" un izmet "kadreiz".
Ja nē, un prioritāšu vietā zemu un nemaz negribi: neņem vērā šo komentāru.
Un būtu forši, kad es to darīšu es savukārt uzbāzīšos tev, lai parunā, vai nevar man arī kaut ko izrādīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hidroxo
2014-12-30 22:21 (saite)
P.s runa nav tikai par "pozitīvo domu spēku" un citu mistiku. Ja valodā izmanto tekstu, kas visu atbildību noliek uz ārējiem spēkiem, cilvēks parasti pats neko nemēģina darīt, līdz ar to nekas nekad arī nenotiek, līdzko notiek izvēle "es izdarīšu", "es panākšu" parādās vismaz cerība, to arī izdarīt, jo atbildība pārcelta no ārējiem spēkiem uz sevi, kas nozīmē, ka ir jāiesaista kaut kādi domu procesi, lai meklētu iespējamo risinājumu. Un lai cik pelnītu naudu tāpat var iztērēt sīkumos tā, ka nepamani un neatceries neko pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?