hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2013-10-22 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Garbage - Not Your Kind of People

Šorīt piecēlos pēc gandrīz bezgalīga miega, stāvēju atspiedusies pret virtuves skapīti, lēni malkoju kafiju un mani piemeklēja biedējoša atskārsme: man patīk mana dzīve. Kaut kā pat tīri kopumā patīk. Ne tā, ka es būtu dzīvē atradusi pati sevi, tomēr tajā ir kāda dzīsla, kāds neaizsalis strauts, un tā plūdums kaut ko sola. Un tam nav nekāda sakara ar notikumiem vai manām vajadzībām, šķietamajām nepieciešamībām. Dzīves skaistums sākas brīdī, kad nomet šīs saistības ar sevi.

Izgāju apsarmojušajā rītā divos džemperos un vēl arī pufaikā, fotografējot nenovilku pirkstaiņus. Atcerējos, kā sestdien ieraudzīju L.S., nākam man pretī ar saviem diviem lielajiem suņiem. Viņu un viņas skaisto un neatkārtojamo dzīves elpu. Domāju par to, cik ļoti sen jau viņu pazīstu un ka neesmu agrāk redzējusi nevienu citu cilvēku, kas vienmēr izskatītos labi, neatkarīgi no tā, kas mugurā vai kas norisinās dzīvē, jo skaistums vienkārši nāk no cilvēka paša. Atcerējos mūs abas pirms 10 gadiem. Cik ļoti toreiz viss bija apgrūtinošs, sarežģīts, aptumšots, tomēr tik daudzsološs. Kā dzīve mūs tomēr nolīdzina. Pieglauž kā grābeklis, kas pārbraucis zālājam, stiebri pieplok zemei. Un cik daudz gudrības ir vajadzīgs, lai aptvertu, ka tas ir uz labu vai vismaz to ir iespējams tā pavērst.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wasted
2013-10-22 23:43 (saite)
Tā ir biedējoša atskārsme?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2013-10-23 07:06 (saite)
Biedējoši nepierasta. Biedējoša ar to, ka varbūt tikai mirklīga un aizejoša, jo atskārsmes jau tādas ir, tās atšķaidās laikā. It īpaši, ja kaut ko gribas paturēt, tas zūd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?