hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2004-10-21 10:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dave Matthews- Grace Is Gone

"One drink to remember, another to forget" (Dave Matthews)- precīzi, lai aprakstītu manu pastāvēšanu pietiekoši aprobežotā un reizē izsmeļošā veidā. Ik minūti ir atcerēšanās, kam tūlīt seko aizmiršana. Ja tā padomā, nekā sarežģīta šajā rotaļā nav. Vispasaules glāzēs ir taisnīgums un apmierinoša patiesība, kas sajaucas ar vispasaules dzērieniem, kas tajās tiek lieti. Tāpat ir arī ar mīlestību. Te nav jārunā par zinātniskiem skaidrojumiem vai visādu skribelētāju izmestajiem domugraudiem. Ir šī atcerēšanās- aizmiršanas spēle sirdspukstu ritmā. Reiz es tevi noskatīju, un tagad es dzeru, iemetu pa simts gramiem ik mirkli.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadnieks
2004-10-21 13:12 (saite)
zinaatne pati pa sevi ir maakslas vielaakaa ienaidniece. Taa visu izniicina, sagrauj visu skaisto un paarpleesh sapnjus uz puseem. .. labaak uzmaniigaak, jo tev tachu tik daudz ko atcereeties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2004-10-21 13:22 (saite)
Man šķiet, mūsdienās ne gluži zinātne ir mākslas ienaidniece, šajā lomā drīzāk iejūtas intelektuālisms, kas bieži vien snobisks un pārspīlēts.
Bet es jau ik mirkli atceros, tomēr arī nedaudz aizmirst ir iederīgi, tad atkal atcerēties- tas notiek pats no sevis... Tāpat, kā sirds darbina sevi, dungo pukstus, es visu laiku aizmirstu un atceros :) Būtībā es neko neaizmirstu... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadnieks
2004-10-21 20:40 (saite)
Kaadreiz jau vajag prast sevi sakaartot un paveeleet citiem dveeseles putniem likt tevi mieraa, un vinekaarshi relakseeties :) Ja tas laiks, kuraa tu aimzirsti un atceries ir paaraak iiss, tad tev laikam liels stress peedeejaa laikaa, tad atslaabinaashanaas ir buutiski nepiecieshama :) ai labi ko es te pljaapaaju/ shodien nav nevinas sakariigas domas galvaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2004-10-22 10:44 (saite)
Par stresu to nenosaukt. Tas ir dabiski. Tāpat, kā ievilkt nāsīs gaisu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?