hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2006-06-30 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viss ir tik dīvaini. Tā muļķīgi un jocīgi. Tomēr. Viss tas, kas saistīts ar dzīvi, kuru es neprotu dzīvot. Un tā īsti nemaz negribu dzīvot. Vien prast dzīvot varbūt gribētu (jo tas nav iespējams).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jauna_dzive
2006-06-30 18:15 (saite)
o jā..
par sevi runājot, es nekad neesmu sapratis, kādēļ es nemāku dzīvot savu dzīvi - vai tas ir tādēļ, ka es nemāku sadzīvot ar sevi, ar savu pagātni, vai kāda cita iemesla dēļ..

(Atbildēt uz šo)


[info]pelican
2006-06-30 18:37 (saite)
neviens neprot. paskaties lielā cilvēku pūlī. viņi irkā latloto bumbiņs un visi grib. zvērīgi kampt dzīvi. visi ar savām solojošajām alkainajām cerībām. un visi grib zvērīgigi daudz. ja dotu vaļu, tās sprāgtu un grābtu un mēģinātu dabūt visu visu. tik lielas alkas un alkatība pret dzīvi. pat nogalinātu. pat nogalina. bet bumbiņas tomēr ir stilkla kupolā un dauzas viena pret otru. randomā sitas. un apdauzas. un kļūst trulas bezmērķīgā ķīselī.
neviens šeit nemāk dzīvot! šis nav veids, mīļā, kā pucēt sev kruzulīšus. cilvēks ir patvaļā palaists bez kādas orientācijas. daži tikai izliekas mākam dzīvot izpildot citu uzliktos pienākumus.

(Atbildēt uz šo)


[info]pelican
2006-06-30 18:40 (saite)
p.s.
dzīvot mācēt ir pēc iespējas ilgāk nenomirt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2006-06-30 19:13 (saite)
Tu tā globālāk, es airāk skatos egocentriski. Varbūt pat praktiski. Pamatīgs iemaņu trūkums dzīvei, turklāt nevēlēšanās tās apgūt. Muļķīgs stāvoklis. Protams, mēs visi esam lielajā absurdā, un lietu skaidrība, kas saistīta ar vispārpieņemtām dzīves formulām, ir tāda kolektīva ilūzija. Bet es negremoju pat tajā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?