fear and loathing

« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2011 | 09:27 pm

nupat izgāju DEUS EX: HUMAN REVOLUTION. nē nu, es pat nezinu, ko lai saka. šī spēle bija kaut kas īpaši patīkams. lielisks stāsts un vēl lieliskāks soundtracks, aptveroša atmosfēra, interesantas sižetiskas izvēles, vobšem better than sex. definitely.

vienīgais, kas man vienmēr spēlēs ir besījis - roboti. nu tie droni, kas ripinās apkārt uz maziem ritentiņiem un ir aprīkoti ar ieročiem. man vienmēr viņi ir izraisījuši paniskas bailes, un es nesaprotu kapēc. like, šajā spēlē varēja uzhakot termināli un nospiest pogu, kas pavērš šos robotus pret citiem cilvēkiem, un tad skatīties asinspirti. katrā šādā ainā es sēdēju uz krēsla malas, iekrampējies galdā, pa vidu starp vieglu triumfu un pilnīgu izmisumu. es vēl atceros, kad kādreiz spēlēju KOTOR, kur arī bija vesela kosmosa stacija, kur kalpotājroboti bija pavērsušies pret strādniekiem - arī toreiz manī valdīja nenormāla panika, kad es vazājos pa tās stacijas gaiteņiem. like, man šie viegli uzhakojamie roboti sagādā daudz lielākus emocionālus pārdzīvojumus nekā DEAD SPACE spēlēšana. es absolūti viņus ienīstu kā sugu.

otherwise manā dzīvē vēl notiek visāda neinteresanta huiņa, kas ir saistīta ar dzīviem cilvēkiem, viņu savstarpējām attiecībām un tādu vispārīgu neadekvātumu uzvedībā. Aivai vakar bija diezgan jauka sālsmaize, pēc kuras šorīt ar Andžu, Gunču, Aivu un Lindu aizlaidām paēst brokastis uz vērmanīti un pēc tam iesēdējām tērbatas coffee innā. rīts bija silts, pozitīvs un ļoti patīkams līdz brīdim, kad ieradās Kikis un uzzināja, ka mēs visi esam gulējuši vienā gultiņā ar Aivu, pēc kā no viņa sekoja jautājums - nu tad kuram no jums man ir jāiedur skrūvgriezis muguras augšdaļā? - kam piebiedrojās viņa labākā dusmu seja un vājš mēģinājums likt savai balsij izklausīties biedējoši. man droši vien papildus komentāru nebūs, jo man ir bail no skrūvgrieža savās ķermeņa daļās.

droši vien tagad atkal jāpievēršas eskeipismam Patrika Rotfusa King Killer Chronicles veidolā, jo nevaru iedomāties neko interesantāku, ko šobrīd iesākt ar savu dzīvi.
Tags: ,

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {7}

pink_pony

(bez virsraksta)

from: [info]pink_pony
date: Sep. 5., 2011 - 02:47 am
Link

njā.. nu, ja kikis šo "nopietno seju" un pārmetumus tiešām bija domājis nopietni, tad man ir tikai viens, ko teikt. Proti, viņš ir stulbs un nekas nekad nemainīsies - aprobežots dzīvnieciņš, kurš ir pārlieku pašpārliecināts līdzīgi kā daudzi citi radījumi. Bet nu, ceru, ka tas vnk bija jauks joks => isn't that cute ^^

Atbildēt


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Sep. 5., 2011 - 09:59 am
Link

Arii speeleeju DE:HR, neesmu gan veel iipashi taalu ticis. Mass Effect man patiik labaak, bet ne daudz. High praise indeed!

Atbildēt | Diskusija


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Sep. 5., 2011 - 10:53 am
Link

es vēl neesmu ar sevi vienojies vai man labāk patīk DE:HR vai ME

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Kamazs

from: anonymous
date: Sep. 5., 2011 - 05:42 pm
Link

Are you fucking insane?

ME is MĒsls salīdzinot ar DX:HR. Seriously, pēdējo 5 gadu laikā vienīgā spēle, kuru spēlējot es būtu bijis apmierināts ar procesu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


her_crow

Re: Kamazs

from: [info]her_crow
date: Sep. 5., 2011 - 08:41 pm
Link

process DX noteikti ir foršāks, piekrītu. manā gadījumā favorite statusu tomēr nosaka stāsts un pasaule. you got to admit, ka abām spēlēm ir diezgan detalizēts un foršs settings.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


The Atis

Re: Kamazs

from: [info]atiitis
date: Sep. 6., 2011 - 05:21 pm
Link

Yup, staasts & pasaule ME bija labaaki.
Pirmais Deus Ex man patika labaak.

Atbildēt | Iepriekšējais


Государственная шлюха

(bez virsraksta)

from: [info]melnupe
date: Sep. 6., 2011 - 03:59 pm
Link

Šis :
http://www.caltrops.com/pointy.php?action=viewPost&pid=139946

un vēl DX:HR endingi bija kapitāli sasteigti (vispār visa pēdējā misija) — nospied vienu no 4 pogām lai dabūtu pilnīgi citu cutscene un par to , kas ticis darīts spēles gaitā viss ir pohuj? Nekādu reālu choices un consequences, kas beigās reāli neko nenozīmē. Skili — dumbed down (tas ir, nav), tikai implanti — apmēram izklausās pēc consoļu retardu stilā iecerētas degradācijas, lai viņiem būtu viss vieglāk uztverams. Pie tam puse no implantiem don't matter at all, es varētu iziet spēli ar 30-40 praxis punktiem neiedalītiem nekam un man tas būtu tikpat daudz grūtību sagādājis.

PS. DX:HR 7.5 or 8 vs. ME 5.0

Atbildēt