kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 26th, 2012|10:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kopš man uz darba pastu daļēji tematiskā sakarā ir sākušas nākt visādas biznesīgu piedāvājumu vēstules, esmu nokļuvusi autā par to, kādas summas tiek prasītas par pilnīgi bezjēdzīgiem "kursiem" savu uzņēmējdarbīgo, menedžmentīgo etc. prasmju, spēju etc. uzlabošanai. Nopietni?! Kāds arī reāli maksā?! kamōn!!!

piemēram, šīs dienas hailaits:
unikāls Marka Lučina seminārs - apmācība "Cilvēka fenotips biznesā" 22. - 23. oktobris Rīga
Dalības maksa: 470 LVL (+ PVN). Dalībnieku skaits ierobežots.
Fenotipoloģija: Labāk iepazīstot cilvēkus, sapratīsiet kas ir kas. Dažu minušu laikā Jūs zināsiet par cilvēku to, ko ne viņš pats, ne viņa radinieki nezin.

Kam ir paredzēts kurss: uzņēmumu īpašniekiem un menedžeriem, kuri pieņem lēmumus par nodaļu vadītājiem un kam ir biznesa attiecības ar citiem cilvēkiem, pārdošanas nodaļu vadītājiem, klientu apkalpošanas nodaļai un citām uzņēmumu nodaļām, kuras kontaktējas ar piegādātājiem un klientiem, kadru menedžeriem, kuri piedalās personāla atlases procesā.

Kursa mērķis
Apgūstot semināra „Cilvēka fenotips biznesā” zināšanas, varēsiet ļoti efektīvi izmantot tās ikdienā – darbā, kontaktējoties ar biznesa partneriem, ģimenē, pārdošanas procesā, personāla atlasē, komunicējot ar klientiem, priekšniekiem, bērniem utt.


rīkotājs: LV Starpnozaru sadarbības programma. kas tā tāda vispār ir? što za nosaukums tāds?! āāāāāāāāā

[..]
Par lektoru
Marks Lučins ir interesants cilvēks ar zināšanām fizioloģijas, bioloģijas un ekoloģijas jomās. Bez tam, Marks arī darbojas šādās jomās: inovācijas, dizains, lēmumu analīze, stratēģisko projektu metodoloģija, biznesa konsultācijas un sarunas, revīzija un personāla atlase, kadru jautājumi, personāla nodaļa un dažāda veida analīze.

Pieredze
1991. gadā Marks Lučins beidza Maskavas Valsts universitāti, bioloģijas, ekoloģijas, kinoloģijas, medību, fizioloģijas, un etoloģijas fakultāti, kurā pētīja zīdītāju fenotipu ar specialitāti „etniskais fenotips un raksturs”. Universitāti viņš absolvēja ar izcilību.


tā, tā, tā, jāpadomā, es arī esmu interesants cilvēks, atliek tikai izdomāt, ko tādu dažādu es varētu paanalizēt un pa 500Ls+/gab...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:September 26th, 2012 - 10:25 am
(Link)
Nezinu, kurš par konkrēti šito maksātu, bet vispār jau uzņēmumi mēdz segt kursu izmaksas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 26th, 2012 - 10:32 am
(Link)
nebūtu man slinkums rakāties vecajos ēpastos, varētu uztaisīt listi ar šādiem uzņēmējam tiešām supernoderīgiem kursiem, kas no personas noplēš tik, cik dažās citās jomās samaksā vispār par strādāšanas mēnesi. nē, nu, droši vien tie uzņēmēji, kas apkaras ar kristāliņiem, beigtu zaķu ķepiņām un sastāda zvaigžņu kartes, varētu arī izmaksāt saviem darbiniekiem šādus 'kursus'
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:September 26th, 2012 - 10:26 am
(Link)
Sounds like a biznesa ideja? :D
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 26th, 2012 - 10:32 am
(Link)
mhm
From:[info]divi_g
Date:September 26th, 2012 - 10:38 am
(Link)
Meh, pirms gadiem 8 sanāca būt it kā nopietna kantora kursos ar nosaukumu "Informācija lēmumu pieņemšanā". Bija zašibisj, īpaši brīdī, kad lektore paziņoja, ka, lai saglabātu kontroli pār informāciju epastos, vajag tos izdrukāt un salikt pa mapītēm pa tēmām :)))
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 26th, 2012 - 10:46 am
(Link)
man šķiet, ka iekš "Little miss Sunshine" ļoti labi caur ģimenes tēvu bija izspēlēts visu šo kursu un universālo piecpakāpju, trīscepuru vai tml. metožu "pasniedzēju" spožums un posts, hhh
From:[info]divi_g
Date:September 26th, 2012 - 10:51 am
(Link)
Man domāt, ka ar tām universālajām cepuru un posmu metodēm ir tāpat kā ar lielāko daļu citu lietu dzīvē - kas par daudz, tas par ļaunu. Nelielās devās un konkrētos gadījumos visi tie NLP utt utjp tīri labi palīdz, bet nu, ja pārspīlē, tad sanāk tā, kā parasti.
[User Picture]
From:[info]svens
Date:September 26th, 2012 - 11:25 am
(Link)
Ha.
Īpaši labs ir uzstādījums "uzzināt par cilvēku to, ko nezina viņš pats."
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:September 26th, 2012 - 02:07 pm
(Link)
Durgas templis? AO MMM?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 26th, 2012 - 04:24 pm
(Link)
sūta pašvaldības struktūra
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:September 26th, 2012 - 04:26 pm
(Link)
Te nu man līdz piektdienai nāksies paklusēt.