Comments: |
nekad nesapratīšu visus jūs, kas apgalvo, ka linsēklas ir nemanāmas; es viņas jūtu pat pavisam minimālos daudzumos
linsēklu eļļu, jā, bet neapcepinātas vai nesastampātas vai jelkādi citādi apdarinātas sēklas toč nejūtu, ja neuzkožu
o jā, grieķu jogurts ir tīrais zelts! aplej ar kadu mercīti un ed kā kūku, ņammm!
un kur tās linsēklas bērt?
visur! visur! jebkuros salātos, pie vārīta pavalga (kartupeļi, griķi, lēcas etc.), mērcēs, cepumos un sacepumos sāļos vai saldos, dažādos brokastu iejaukumos (pārslās, biezpienos, jogurtos). kā arī pie ķimeņu tējas vai jebkuras citas zāļu tējas.
:P varbūt Tu arī ēdienu uz darbu piegādā? :)) man bi tādu bioloģisko daudzveidību.
es nevarētu iziet PVD normas par to nenoindēšanu..
Mhm, linsēklas visur var močīt, pie zupām arī. Un pie mērcēm kā biezinātāju, ja vajag, nesalīdzināmi ar kkādiem miltiem, kurus gāzt klāt man roka neceļas. Es tikai Āģī neesmu manījusi nekur pēdējā laikā, drupinātās vēl, bet pēc veselajām jāvelkas ārpus rajona :(
Pamēģini vietējā aptiekā, manliekas, ka tur viņas gan nezkapēc varētu pārdot. | |