kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 25th, 2012|05:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ō, jē, klasika, LNB centrālajā pārsalu silu degunu un nagiem, visi klasiskie bomži uz vietas, bet, nu, tādi sakoptāki, laikam pēc visiem šiem gadiem kļuvuši par īsteniem bibliotēkas kuzjām. Diemžēl Letonikas sadaļa mani nepatīkami pārsteidza, jo, laikam, ir ieradusies jauna kuzju porcija, kas vēl joporjām iziet pirmo līmeni: gulēt un smirdēt lasītavā. Tā kā man nelaimīgā kārtā jāsēž un jāgaida pasūtītie materiāli, sakrāšu karmas punktus un iešu nabaga konsultantei sūdzēties un prasit, lai takš izliek tos bomžus ārā!
letonikas daļā tiku pie bezmaksas līdzdodamā bibliogrāfiskā rādītāja iekš LV arhitektūras un visādiem citādiem kultūrvēstures pieminekļiem, kā arī LV zinātnes un literatūras 15. gada rādītāja. uz vietas pa lika vēl, tā kā - ja kādam ir interese (vismaz tie pirmie ir ūber noderīgi kultūrsaistītās studijās)

upd. āāāā, konsultante negrasās krāmēties ar šādām lietām, tā teikt, katrs lasītājs pats par sevi atbild. Abet uz ko tad attiecas lejā uzspraustā zīmīte par to, ka neapkalpo, ja ierodas netīrā, smērējošā apģērbā vai kādā citādā citiem traucējošā formātā. Man jopt traucē tā beigto peļu, zirņu purkšķu un sasvīdušu kāju smaka!!!!!!!11

upd. 2: āāāā, viņš visu laiku kasās, pakausi (droši vien utis) un citas ķermeņa vietas. āāāā.
iemetu acis citās lasītavās - nu toč kuzju jaunais sortiments, vēl tādi paši priekšā sēž :_(
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 25th, 2012 - 06:02 pm
(Link)
btw, ņem vērā, ka viņiem tur tagad arī jaunumi kopēšanas sakarā - tip, ja gribi kopēt letonikā, par kartes pirkšanu jāpiemaksā 0,50Ls un GALVENAIS, to karti pēc tam uz vietas vairs nevar papildināt. Papildina tikai otrajā mājā. Iedomājies, piemēram, viena lapa paliek nenokopēta, atkal no jauna jāpērk tā stulbā kartočka un jāpiemaksā 0,50 kapeikas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 25th, 2012 - 06:05 pm
(Link)
zinu, zinu, tamdēļ es pērku visu laiku jaunas kartes un ļauju tām mētāties visur apkārt, jo, ja ir tikai viena, tad ātri vien manā bardakā pazūd.

tāpat kā ar Rīgas Satiksmes ekartēm, arī uz LNB kartēm es gaidu, kad beidzot ar vienu klikšķi internetā es varēšu tās papildināt...
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:January 25th, 2012 - 11:57 pm
(Link)
Igauņi FTW (ID karti lietoju kā "e-talonu" un, ja vajadzētu, arī kopēt ar to pašu varētu, bet papildināšana internetā).
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:January 25th, 2012 - 06:14 pm
(Link)
verkaktkartet
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:January 25th, 2012 - 06:17 pm
(Link)
auksc takš ārā
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:January 26th, 2012 - 11:00 am
(Link)
Aber kažociņš tai pat laikā garderobē cieši blakus kukaiņu pilnām pufaikām karājas. Nepatīkami.

Jāierosina, ka kad lielo stikla māju uzcels, lai uzreiz iekārto vienu zāli bomžiem, kur tusēt - ar lielu norādi, lai šie iet tur un netraucē lasītgribētājiem.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 26th, 2012 - 11:05 am
(Link)
ir vēl labāk - viņu jaciņas garderōbē neņem (zīmītē norādīts pants no bibl. iekšējās lietošanas noteikumiem), taču nedod dievs tāda es gribēšu paņemt virsdrēbi, jo lasītavā sals - ņehuja man nedos :(
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 26th, 2012 - 11:06 am
(Link)
pārcelt kādu klosteri jaunās ēkas tuvumā, lai tur brāļi un māsas nodarbojas ar sociālo darbu un labdarību :D