kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 18th, 2011|07:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:January 18th, 2011 - 08:31 pm
(Link)
Ir bezgala daudzas leģitīmas b/d vadītāju spīdzināšanas metodes. Piemēram: septembrī dodies uz izredzēto b/d katru pirmdienu un ceturtdienu, pieklājīgi apvaicājoties, vai nav atbrīvojusies vietaa. Besīgi, bet šo metodi varētu patentēt. Lēti un pietiek vidēji ar kādām 12 reizēm. Jo redzi, daudzi mazie aizceļo prom, maina dzīvesvietu utt. Par precīzu grupiņu sastāvu skaidrība parādās tieši tajā laikā. Un tad "logos" parasti iekļūst tieši šie uz nerviem krītošie vecāki.
Tāpat vērtīgs info avots ir tie paši vadītāji. Vienmēr pēc besīgās sarunas apvaicājies, vai nezina, vai nav kāda brīva vieta kaimiņu dārziņos. Un nereti ir!
Tu vari iestāties kādā besīgā b/d. bet, uzturot attiecības ar perfektā b/d vadītāju, Tu vari uzzināt, vai kāds no vecākiem nav smagos parādos. pastāv iespējas vienoties par to apmaksu un attiecīgi - bērnu maiņu kā kompensāciju par šo soli
ir vērts brīvas vietas pameklēt rus un jauktajos b/d. Meitenes iemantos labas kaušanās spējas, draugus vārdā Miša un Fjodrors, bet pie sakarīga kolektīva un audzinātājiem tas var būt pat ieguvums.
utt
ufff, piekusu rakstot. Veiksmes Tev Tavā nevieglajā ceļā. Un, ja tas Tevi mierina, ar skolām nebūs vienkāršāk.

From:[info]antons_v
Date:January 19th, 2011 - 11:41 am
(Link)
Merci. Šito es uztīšu uz ūsas.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:January 19th, 2011 - 07:14 pm
(Link)
Starp citu - tu jau savu pieteici uz bērnu dārzu?