kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 18th, 2011|07:01 pm

helvetica
bārnudārza otrais cēliens un noslēgums


tātad, sazvanīju atkal RD, tur uzreiz pirmais jautājums no viņu puses, padzirdot, ka sarunas tēma būs bd rinda, bija - "un jūs neesat apmierināti ar savu vietu". izrādās sistēma tāda, atkal visus vienā katlā un pēc reģistrēšanās secības. lieki teikt, ka pirmo reizi mums dārziņš nocēlās no degungala tieši tāpēc, ka kopējo rindu sadalīja vairākās paralēlās plūsmās. tagad mums atkal aiziet secen, jo paralēlās plūsmas mērdžo atkal kopā. jess.
sekojošie jautājumi par iespēju tikt mūsu gribētajā 79.bd. 5 gadu vecumā obligāti dārzā jātiek ikkatram bērnam. NB! vairs neeksistē tā iespēja, ka, ja tiek vienā dārziņā, tad var gaidīt uz citu dārziņu, paralēli starplaiku ejot tajā pirmajā. tagad ir - vietu dabūji, ej. Foršajā dārziņā ir iespēja tikt, ja atsakāmies no tā, kurā tagad esam vistuvāk finišam. Konsultante ieteica neattekties uzreiz, jo nekad neko nevar zināt, atteiksies, kad piedāvās. otra problēma, piecu gadu vecumā bd jātiek iekšā visiem bērniem (lai sagatavotos skolai). konsultante īsti nemācēja atbildēt uz jautājumu, vai tad, kad stukņit 5 un visi 6 rezervētie bērnu dārzi būs spiesti ņemt E, vai tad mums būs iespēja tikt tajā 79 vai arī mēs tiksim kādā citā, piem., krievu val. ellē ratā, kur rinda būs bijusi mazāka?
vārds pa vārdam, es laikam galīgi izmisusi izklausījos un konsultante tik iejūtīga un laipna, ka beigās arī apskatīja mūsu keisu, kas ir reģistrēts bd no 1,5g vecuma, bet savos 3,5 vēl nekur neiet (tieši visu šo grjobano maiņu dēļ) un izrakstīja cedeli taisnam ceļam uz mūsu rajōna jaunatveramo dārzu, kam vēl gluži pat konkurss uz direktora/es vietu vēl nav noslēdzies, bet, nu, iespēja tikt bd 4 nevis 5 gados ir ievērojami lielāka, nekā gaidot "valsts rindā" (es pieļauju, ka ilgtermiņā tā tiešām būs labāka, bet pagaidām visi tie 1 cilvēks uz 8 dārziņiem un veco sistēmu palieku mikslis reāli padara to visu par haosu)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.