kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 5th, 2010|10:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]

džīzaz un par visu pārējo paklusēsim.

bet par šodienas aktualitātēm:
šķiet, ka E uz daiļvingrošanu nevedīsim:

1. PAR
- foršs treneris, riktīgi labi ar bērniem ņēmās
- e beigās atkal apraudājās, jo negribēja prom (bet man ir nelabas aizdomas, ka viņš īsti nesaprata, kas tas vispār bija, vien, ka pēdējās divas aktivitātes - batuts un porolōna gabalu baseins - viņam patīk, jo ir patikušas arī iepriekš, īsti gan neiebraucot, ka tas nebija batuts un baseins batuta un baseina dēļ...)
- OSC ir rotaļu stūrītis, kur var uzkavēties un E tādi drausmīgi patīk

2.PRET
- OSC ir domāts cilvēkiem ar auto, tā kā mums tāda nav un arī negrasās būt, tad piekļūšana ir pārāk sarežģīta. Ja pl.16 esam bruņinieku/čaka krustā un 17 ir jābūt Grostons 6b un transporti pa taisno neiet, tad šo gaisa gabalu veikt ar trīsgadīgu bērnu rudenī/ziemā jau ir pietiekama fiziskā slodze...
- tā sportošana tomēr ir ar visai izteiktu mākslas vingrošanas ievirzi. bijām 2-3gadīgo grupā un jau tur bija visai specifiski ievirzītas aktivitātes. E tieši tās izraisīja vismazāko sajūsmu, uzvedās kā garā diena un miegains.
- nodarbības visai nervozas, jo viss notiek lielā zālē, kopā strādājot dažāda vecuma un sagatavotības cilvēkiem (snowbordistus un kaiterus tajā skaitā), jāzumanās no blakus laukumiņos sportojošajiem, līdz ar ko grūti fokusēt uzmanību
- (godīgsakot visas tās padarīšanas riņķī apkārt izskatījaš diezgan traumatiskas, ja es gribētu savam bērnam dabut tikpat labu bodiju kā tur esošajiem vīriem, sūtītu labāk uz vieglatlētiku_mazāk iespēju sprandu lauzt)
- (OSC ir kafejnīca tieši pie izejas un jūs pamēģiniet tikt tam garām ar mazu bērnu pēc treniņa. grūti, pat ja somā ir gardi ēdieni un dzērieni. un cenas attiecīgajā iestādījumā nav demokrātiskas un norēķināties var tikai ar kešu..)

tā kā visdrīzākais, ka šo mēs pass
linkpost comment

Comments:
From:[info]antons_v
Date:November 6th, 2010 - 08:50 am
(Link)
Ok, senks par reportu. Tas, ka treneri ir labi, par to prieks. Par pārējo: thats life.
Kad viņa paaugsies, es vienalga pamēģināšu savu bēbi uz turieni aizvest, kad paaugsies. Nekad jau nevar tā apriori zināt, kas tam mazulim patiks un kas nepatiks.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 6th, 2010 - 10:28 am
(Link)
Jā, nu tie ir iemesli, kas ir saistoši man pie manas sadzīves situācijas :)
Bet izskatījās, ka meitenēm patika daudz labāk par puišiem (ap skolas vecumu tur visādi riņķi un lentas un vālītes un tā), un viņu vecākiem, šķiet, vēl vairāk, jo pat divgadīgas princeses (btw, var jau no 2 gadiem vesti!), kuras vēl māca tikai kūleņot, ir sapostas vingrotāju trikō un pieskaņotās getriņās u.tml.
jebkurā gadījumā, es bērnībā arī gāju m.vingr. (mani tā pa smalko, atnāca uz dārziņu un kādā starpbrīdī noskatīja un piedāvāja pēc tam vecākiem vest trennēt), bet tad, kad vecāki atskārta, ka tas nākotnē eventuāliekļaus darības ar baļķi u.tml., pārtrauca mani vest.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:November 6th, 2010 - 12:07 pm
(Link)
un kā tad ar tām tautiņdejām? Tur Tev ar garantiju būs jāapraudas jau pirmajā koncertiņā :) fiziskās slodzes gan mazāk kā batutos u.c. vingrošanās

Tur, kur dejo mans jauneklis, ir visi vecumi, ieskaitot mazo bērnu grupiņu, kolektīva vadītājai pašai ir meita ap trīs gadiem...ja gribās augstākus plauktus, tad, protams, ir zelta sietiņi un dzintariņi...
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 6th, 2010 - 12:16 pm
(Link)
man ir nelabas aizdomas, ka e varētu nepatikt nepieciešamība mācīties kkādus deju soļus un tos nepārtraukti atkārto, jo e tādā ziņā tīk plašāks fizisks atvēziens, bet mēģināt mēģināsim; nav tikai vēl atrasta vieta relatīvā mūsu dzīves vietas tuvumā :)
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 6th, 2010 - 02:25 pm
(Link)
piemēram - brīvības 70
http://gribudejot.lv/?body=375