kanariņš - The royal tenenbaums tipa [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The royal tenenbaums tipa [Aug. 16th, 2010|01:28 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man drausmīgi patīk pavadīt laiku viesnīcās. Ja man būtu daudzdaudz naudas, es visdrīzākais nepirktu dzīvokli (un kur nu vēl krāmētos ar māju), bet gan vazātos pa viesnīcām. Kopt pašam neko nevajag, ēst arī nav pašam jātaisa, dzīves platība tieši tik, cik nepieciešams, uzraudzība no personāla puses un nemitīgi mainīgi kaimiņi (kuriem ir pienākums ievērot kārtību un klusumu), līdz ar ko reti kad kļūst personiski vai garlaicīgi.
un tad tu nāc un vari tecināt ūdeni bezjēgā un gulēt baltos palagos un neviens nekad netraucē, jo uz kliņķa stāv 'do not disturb'.
tieši šo iemeslu dēļ man patīk arī uzturēties slimnīcās pacienta statusā (tfutfutfu), jo tā ir unikāla iespēja neko nedarīt (totāli un absolūti relaksēties) un netikt traucētam un piedevām vēl tikt apčubinātam un aprūpētam. kā teiktu mr.Burns 'ēēēēkselent'

negatīvais aspekts slimnīcām, protams, ir slimība un kaut kādu krācošu vai īdošu vai tiešām skumji slimu pacientu klātsesamība. Viesnīcās - sintētika un apšaubāmā gaume iekārtojuma izveidē; kā arī bieži vien 'nakts izklaides programmas', kuru rezultātā tuctuc slāpēti, bet tik un tā uzstājīgi skan līdz pat rītausmai.
bet visādi citādi, tās varētu arī nebūt problēmas, ja man tiešām būtu daudzdaudzdaudz naudas...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:August 16th, 2010 - 01:53 am
(Link)
lasot tavu postu, uzjundiija patiikama viesniicsajuuta. man arii viesniicaas ljoti patiik. ne tik, lai tur dziivotu, bet tik, lai padziivotos gan. slimniicu gan negribeetos izbaudiit.
From:[info]antons_v
Date:August 16th, 2010 - 02:10 am
(Link)
Mani ir tieši otrādi. Riebjas viesnīcas, knapi spēju tās izturēt. Vairāk riebjas vienīgi lidmašīnas.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:August 16th, 2010 - 08:02 am
(Link)
viesnīcas.. ai, nē nepatīk plānās sienas, laikam tālabad parasti pamanos izmantot dienesta dzīvokļu ekstru, bet apčubinašanas fīča ar baltiem palagiem parasti ir iereķināta.:) Eh, laikam tik daudz ir apkārt klenderēts, ka parādījusies iluzorā vēlme "braukt Majās".
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 16th, 2010 - 09:15 am
(Link)
Man tieši tāpat. Tikai, protams, labās viesnīcās.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:August 16th, 2010 - 09:56 am
(Link)
man arī patīk viesnīcas. sevišķi tādas, kurās ir arī baltas čības un frotē peldmētelis. visādi acqua di parma sīkumiņi vannas istabā un mazītiņas stikla pudelītes sīkumsīciņā ledusskapītī, kurā nelein pat pudele līdzpaņemtās spumantes.