kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The royal tenenbaums tipa Aug. 16th, 2010|01:28 am

helvetica
Man drausmīgi patīk pavadīt laiku viesnīcās. Ja man būtu daudzdaudz naudas, es visdrīzākais nepirktu dzīvokli (un kur nu vēl krāmētos ar māju), bet gan vazātos pa viesnīcām. Kopt pašam neko nevajag, ēst arī nav pašam jātaisa, dzīves platība tieši tik, cik nepieciešams, uzraudzība no personāla puses un nemitīgi mainīgi kaimiņi (kuriem ir pienākums ievērot kārtību un klusumu), līdz ar ko reti kad kļūst personiski vai garlaicīgi.
un tad tu nāc un vari tecināt ūdeni bezjēgā un gulēt baltos palagos un neviens nekad netraucē, jo uz kliņķa stāv 'do not disturb'.
tieši šo iemeslu dēļ man patīk arī uzturēties slimnīcās pacienta statusā (tfutfutfu), jo tā ir unikāla iespēja neko nedarīt (totāli un absolūti relaksēties) un netikt traucētam un piedevām vēl tikt apčubinātam un aprūpētam. kā teiktu mr.Burns 'ēēēēkselent'

negatīvais aspekts slimnīcām, protams, ir slimība un kaut kādu krācošu vai īdošu vai tiešām skumji slimu pacientu klātsesamība. Viesnīcās - sintētika un apšaubāmā gaume iekārtojuma izveidē; kā arī bieži vien 'nakts izklaides programmas', kuru rezultātā tuctuc slāpēti, bet tik un tā uzstājīgi skan līdz pat rītausmai.
bet visādi citādi, tās varētu arī nebūt problēmas, ja man tiešām būtu daudzdaudzdaudz naudas...
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.