kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 29th, 2017|11:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Syria, Iraq, Iran, Sudan, Libya, Somalia, Yemen" Es ceru, ka ne man vienai šitas nolasās kā viskoncentrētākā ironija.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:January 30th, 2017 - 12:05 am
(Link)
Saraksts izklausās tāds nepilnīgs. Prasās vēl dažu nosaukumu, em.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:January 30th, 2017 - 12:13 am
(Link)
Donaldam tur bizness.
From:[info]krishjaanis
Date:January 30th, 2017 - 01:35 am
(Link)
"The seven countries named in the Executive Order are the same countries previously identified by the Obama administration as sources of terror."
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 01:47 am
(Link)
Tas ir valstis, kuras 21.gs. (Bush much) asv ir izversusi "demokratijas veicinasanas" un "terorisma apkarosanas" akcijas vai ari ir saistitas (allegedly) ar massive arms deals (vel ari ar CIA projektiem, bet tas var gadities tikai sazverestibas teorijas). Obama ir parak pasivi darbojies, lai finalizetu savaritos karstos punktus, par to vinu drosi drikst kritizet. Pagaidam, kamer vel Vadonus drikst kritizet. Tacu nelaist beglus no valstim, kuru politiskajas krizes asv ir spelejusi lomu, ir episki.

Lugums
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 01:48 am
(Link)
Lugums ari seit nerakstit.
From:[info]krishjaanis
Date:January 30th, 2017 - 07:13 am
(Link)
Tomēr atļaušos, jo neloģiski. Tramps jau sen skaidri pateica, ka viņu pretstatā pārējiem neinteresē nation building, demokrātijas veicināšana, regime changes utt, tāpēc grūti saprast, kāpēc lai viņam būtu jāuzņemās mistiska atbildība par kaut ko līdzīgu tam, ko vairums viņa balsotāju sauktu par white privilege mītu. Jo tavs arguments ir no sērijas "eiropieši bija koloniāllielvaras, tāpēc mums tagad ir ētisks pienākums uzņemt visus Āfrikas imigrantus, bēgļus etc vai arī, ka vāciešiem nacistu dēļ nu būs uz mūžiem jāatmaksā "sava vaina", tāpēc ir lērums lietu, ko viņi pat domās nedrīkst atļauties
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 09:32 am
(Link)
Mans arguments ir, ka asv militārie projekti, sākot ar 2tk gadiem, tuvajos Austrumos ir izgāzušies un būtu tikai konsistenti atrisināt lietas līdz galam, nevis paziņot, ka tas uz asv neattiecas un ka ar sekām lai dīlo kāds cits. Joprojām nosauktajās valstīs ir žopa, joprojām ASV ir ieroču piegādātājs un taktiskais trenētājs dažādām pusēm, joprojām tur atrodas militārais personāls, tajā skaitā algotņu grupas, kas tiek apmaksātas, lai oficiālā līmenī oficiāla karaspēka nebūtu vietās, kur nomināli asv savas misijas ir beigusi. Es nebrīnītos, ja aiz tā visa stāv lobiji, cenas, konkurējošu savienību vājināšana etc., es arī neiebilstu, ja Trampa administrācijai (vai Vadonim personīgi, nezinu kā tieši tā sistēma strādā) visādas šādas intereses nebūtu saistošas un tā varētu uzstāties kā miera balodis, ekselenti; man ir pretenzijas pret šī brīža divkosību un šķeltniecību.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 09:50 am
(Link)
Ach, nedomāju, ka tā ir neprasme, tas ir ļoti labs taktisks gājiens, lai šķeltu un radikalizētu ASV sabiedrību - tas ļauj izšķirot, atlasīt un kā galveno akcentēt to balsi, kas tuvā nākotnē kļūs vadošās kliķes leģitimizētāju un apoloģētu. Sieg Heil! Katrs nākamais solis būs tieši šāds.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:January 30th, 2017 - 09:58 am
(Link)
Ir pietiekami daudz liecību arī par neprasmi. Un ne tikai šajā gadījumā.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 10:01 am
(Link)
nu, varbūt nepārzina administratīvo protokolu, kaut kādas nomenklatūras un procesus, bet tikpat labi Saules Karalim neviens neliedz s ļohkim dvižeņijem ruki noīsināt procesus un, piemēram, labākajās Vadoņu tradīcijās nākotnē saistošus rīkojumus izsniegt uzšņāptus ar roku uz postit lapiņām.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:January 30th, 2017 - 10:55 am
(Link)
ASV tas nebūs tik vienkārši. Tā tomēr nav Krievija, vai kāda Banānu republikas diktatūra.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2017 - 12:24 pm
(Link)
Skaties un brīnies.