kanariņš - r. versijas [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

r. versijas [Oct. 4th, 2016|10:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 4th, 2016 - 10:48 pm
(Link)
nubetbļāviens, ko ellē nozīmē "dot pišuku"
[User Picture]
From:[info]usne
Date:October 4th, 2016 - 10:52 pm
(Link)
Ir cilvēku kategorija, kas savus partnerus šantažē ar seksa būšanu nebūšanu
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 4th, 2016 - 10:55 pm
(Link)
grāmatā stāv rakstīts par ekonomiskajiem mehānismiem, kur noteiktās sabiedrībās, noteiktos periodos bija raksturīgi, ka sievietei piederošā maiņas vērtība bija nevis monēta, bet dzemde. imho, vieni viltvārži manipulē, lai izvilinātu no monētiņu, otri viltvārži manipulē, lai izvilinātu nemonētiņu, bet ne par to šobrīd runa.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 5th, 2016 - 12:04 am
(Link)
"dot pišuku" ir no tieši tā paša pasaulsuzskata, kura figņas tu uzskaiti ieraksti sākumā
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 5th, 2016 - 12:15 am
(Link)
ak, kungs.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 5th, 2016 - 12:16 am
(Link)
un pasaki vēl ka nē
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 5th, 2016 - 12:43 am
(Link)
es varu pateikt, ka ir atsevišķas tēmas, kuras ir interesanti hipotētiski pašķetināt (Simonai B., piemēram, ir jaukas pasāžas). Piemēram, te man šķiet interesanti 1) kā īsā laikā nesarežģītā veidā varētu uzskatāmi likt saprast sievietes lomu starppersonu attiecībās seksuālā ziņā? Metodoloģiski piedāvātais risinājums - uz kādu noteiktu laika sprīdi nestāties seksuālās attiecībās ar pretējo dzimumu - varētu būt iedarbīgs, pēc līdzības ar Islandi'75, vai jauniešiem p.m.ē. Romā u.tml. gadījumiem.
Skaidrs, ka tas nav iespējams, par to domāt reāli ir tāpat kā domāt par ķirzakcilvēkiem. Bet, ja hipotētiski pieņemtu, ka ir iespējams, tad jūsu arguments, savukārt, kļūtu valīds. Proti, ka šāda metodoloģija nav ar neko labāka par to rīcību, pret kuru tā vēršas. Simona teiktu citādāk, bet ne par to šoreiz runa. Manu uzmanību un interesi te piesaistīja šis blakus aspekts - ka pašsaprotami ir manipulācijā apsūdzēt to, kurš grib lauzt manipulācijā bāzētu status quo (šis apgalvojums var bāzēties tikai pieņēmumā, ka sieviešu seksuāla atbrīvošana nav vēl pilnīga, ja pieņem pretēji - tas vairs nav saistošs). Pēc līdzības, ka nedemokrātiskumā tiek apsūdzēts tas, kurš cenšas ierobežot, piemēram, totalitāras tendences. Es te, protams, uzstutēju pāris salmu vīrus, ko nav jēgas spārdīt. Bet varbūt tas, ka šeitanā var saskatīt problēmu, bet var problēmu arī nesaskatīt, izriet no atšķirīgas izpratnes par kaut kādiem balsta jēdzieniem, to nozīmi un savstarpējo sasaisti. Kuri tie jēdzieni būtu, kas tos konstitutē un kā tie funkcionē, tas būtu tālākas kontemplācijas uzdevums, bet, nu, bakstīt cibā nav mērķa un intereses, jo par to visu var padomāt arī pie sevis galvā, kā nekā - striktas pārliecības, ko vēlētos sludināt vai kaismīgi aizstāvēt, te nav, sorry.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 5th, 2016 - 06:19 pm
(Link)
mans points ir nevis par šķetināšanu kā tādu, bet ka te sanāk kaut kāda self-defeating figņa tieši tāpēc, ka, kā jau norādīji, metodoloģija nāk tieši no tās sistēmas, pret kuru tai būtu jāvēršas
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 5th, 2016 - 09:56 pm
(Link)
nē.
for the sake of argument - 70' šo scenāriju risināja (apzinoties aporiju), par kritēriju nosakot, ka, esot embedēdam sistēmā, neeksistē alternatīva, tāpēc ir jāizmanto sistēmas valoda un argumenti, lai izcirstu sev platformu, no kuras varētu nosacīti distancēti vētīt savu embedētību/radīt alternatīvu u.t.t., u.t.jp.

(beibes tiešām gāja prom no vīriem, dzīvoja beibju komūnās etc.)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:October 4th, 2016 - 11:32 pm
(Link)
ir kategorija, populāra slāvu zemēs, kas uzskata, ka masturbēt ir zem viņu goda.