kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 28th, 2016|07:49 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
arī shmeko iestādes grēko - uz vannasistabas plauktiņa stāv šampūns un ziepes ar ciedru eļļu. "For Man". Aromāts, manuprāt, ir dzimumnespecifisks, bet, nu, lai nu būtu. Labprāt ielietotu ciedru kondicionieri, taču šobrīd tāda nav - ceru, ka ir iztrādes procesā, nevis pieņemts, ka "For Man" savu apmatojumu nekondicionē..
linkpost comment

Comments:
From:[info]unpy
Date:June 28th, 2016 - 08:27 am
(Link)
Gan jau kāds kondicionē, taču vairumā gadījumu tomēr ne, kā man šķiet.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:June 28th, 2016 - 09:53 am
(Link)
uz pļeškām nav, ko kondicionēt, bet krūšu spalvu kondicionieris ir specifisks produkts, atrodams tikai Gruzijas smalkākajos augstkalnu spā.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:June 28th, 2016 - 10:43 am
(Link)
Redz, es, lai arī ne "man", arī lietoju konkrēto produktu, tā kā - ja neskaita etiķeti - neredzu nekādu funkcionālu traucējumu to nelietot. Un, lai arī man nav krūšu spalvu, kas kondicionēšanai ņepalagājetsa, acu priekšā redzu pulka hipstertroļļu ar copītēm un bārdām līdz papēžiem (lai gan bārdām drošvien visādas pomādes un citi īpašie produkti, kur ne tikai "for him", bet "strictly for him, woman keep your hands off"), kuri noteikti kondicionējas visos galos un varbūt pat vairāk, nekā PSRS izlaiduma gada madāmas..
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:June 28th, 2016 - 11:03 am
(Link)
nez, neesmu redzējusi nevienu himu,kas izmantotu kondicionieri
From:[info]santech
Date:June 28th, 2016 - 07:39 pm
(Link)
ja raxtīts for him, tad es vismaz zinu, ka neodīšu pēc sievietes tur kaut kādām maigi rōzā rožu ziedlapiņām. kā arī atvieglo izvēli, jo for him produkcijai ir 10x mazāk variantu.
par kondišku - pirmš šitās šaumas bija kkāds krievu divi vienā-šampis ar kondišku. lūk, tagad pēc bezkondiškas šaumas sajūta, ka mati ar ziepēm izmazgāti.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:June 29th, 2016 - 07:38 am
(Link)
Redzi, eko-shmeko pasaule lidz shim tie smarzhu kodi bija loti unisex (apelsini, burvjlazdas, rozmarins, salvija, berzs, citronzale, piparmetra, sandals, kumelite, ingvers u.t.t., u.t.jp.). Ari shis, ciedru, ir absoluti unisex (es to lietoju un neesmu 'he', 100%), tapec ipasi jocigi, ka ir uzkepinats tas "for him" pavaards un vel piedevam tads atskirigs (jadoma - maskulins?) formats: sampuns un gabalinziepes. Visiem citiem shis linijas produktiem ir shampuns-kondicionieris-dusas zeleja-(varbut gabalinziepes).