[: micro cosmos] ([info]helmints) rakstīja,
@ 2004-08-01 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
acimredzams izdeviigums?
Valsts vadiibas interesees ietilpst peec iespejas neizglitotaka tauta. To valsts ir panaakusi. Diemzhel secinajums,ka neizglitota tauta ir agresiiva un biistama, ir sens un vairakkaart pieradits.

Valsts vadiibas domashana bija balstita uz to,ka vinji vares riikoties nesaskanjaa ar apsoliito, ieekonomeet uz pensiju un pabalstu reekjina.

Cilvekam ir nepiecieshama nauda,ja vinjam to nesniedz tie,kam tas butu jadara, valsts vadiibas lolotaa "neizglitotaa tauta" vienkaarshi sados tiem pa dirsaam.


Patiesiba diskusijas veerts atzinums. Kas iisti skaitas neizglitota tauta?(ielu beerni,nelabveligas gjimenes?cilveki ar vienu izglitibu?bez augstkakas izglitibas?)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2004-08-01 12:01 (saite)
teju vai mana teorija.
tikai neuzskatu, ka neizglītota tauta ir bez augstākās izglītības. valstij nav vajadzīgi tādi, kas neko nedod tās ekonomiskajā izaugsmē. [lai gan, jā, ir vajadzīgi cilvēki, kas dara "netīros darbus", un tam nav vajadzīga augstākā izglītība]
izglītības sistēma ir tā sačkarēta, ka neiemāca cilvēkiem domāt un spriest pašiem, saprast lietas būtību, bet tikai zināt, kas ir jādara, kā aprēķina to un šito.. nu apmēram tā. tādi jauki robotiņi.

jo, kad cilvēks sāks domāt, viņš sapratīs daudz lietas jau sākot ar to, ka pašreizējā valsts iekārta galīgi sako.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?