helli ([info]helli) rakstīja,
@ 2006-08-30 03:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: sleepy
Mūzika:Brian Eno- Baby's On Fire

miega traucējumi
es secināju,ka tādā "sagatavotā" gulētiešanā (tas ir,kad ir uzklāta gultiņa..nevis,kad dzērumā iebrāzies mājās un atlūzti) man visvairāk riebjas tas posms pirms iemigšanas,kad sanāk visu dzīvi pārdomāt..visu labo,protams,visu slikto.pie sliktā doma vienmēr aizķeras ilgāk..bet,ja izdodas izkļūt no baisā pārdomju mirkļa, sastopies ar tādu pašu problēmu kā pirms tam- nenāk miegs.

kādreiz es skaitīju aitiņas.tagad man ir psiholoģiska problēma, un es aitiņas vairs neredzu acu priekšā,tādēļ viņas skaitīt liekas idiotiski.
tagad es tikai skaitu.parasti līdz simtam,jo tad skaitīšana sarežģās..līdz ar to- apgrūtina manu smadzeni, un es jau atkal nevaru iemigt.sanāk tāds kā apburtais loks.

tādēļ es skaitu līdz 100.un tad atkal līdz 100. ar katru reizi skaitīšana kļūst aizvien garlaicīgāka.un galu galā es iemiegu.un tā noteikti būs arī šovakar,tik es cenšos izdomāt kaut ko oriģinālāku.varbūt kādi ieteikumi?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mis_sarajevo
2006-08-30 12:34 (saite)
man parasti palīdz izfantazēt kādas lieliskas lietas, kas ar mani varētu notikt, tādu lielisku dzīvi utt. un tā kā tas viss šķiet tik neritcami,tad drīz vien smadzenes pašas atslēdzas, un es jau esmu aizmigusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helli
2006-08-31 14:51 (saite)
es kaut ko līdzīgu pagājušo nakti mēģināju.pēdējais,ko atceros,ka biju princese un gāju ar savu zirgu pa pļavu. es to nopietni! :D vispār izdevās iemigt..laikam būs tāds garlaicīgs zirgs trāpījies..phe,nebija jau nekāds vienradzis! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_sarajevo
2006-09-01 12:12 (saite)
tieši tā! a ja nav vienradzis, tad vispār nav ko pravas kačāt! :P

ai, es vakar prosta sadzēros, tad mēs ar Dainu runājām ilgi par to, cik nereāli viss sūkā un tad atlūzām. :D gut plan. tagad gan baška kā spainis. he he.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helli
2006-09-02 15:54 (saite)
hehe..jā! sadzeršanā katrā ziņā atbrīvo no miega traucējumiem..tikai blakusefekti nav tādi..atslābinoši & relaksējoši..ja vien kādam nav fetišs uz galvassāpēm, kunģa krampjiem un vemšanu! /es jau gan te par tādu riktīgu pārdzeršanos runāju..bet mazās devās-nav ne vainas/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kachinjsh
2006-08-30 14:10 (saite)
Es tev varu palīdzēt ar to iemigšan' ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helli
2006-08-31 14:52 (saite)
rādi,ko māki! :p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?