heartfixer ([info]heartfixer) rakstīja,
@ 2007-12-29 02:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
D&G;)
D es pieminēšu tikai tāpēc, ka neko no tā visa nesapratu, vismaz sākumā. Viņa uzaicināja mani pie sevis, mēs iedzērām vīnu, mēs ielīdām gultā uzpīpēt. Cigaretes vēl kūpēja pelnutraukā, kad viņa bija noģērbusies līdz apakšveļai, sēdēja man virsū un man likās, ka tūlīt tam būtu īstais laiks notikt. Taču nē! Viņa neļāva aiztikt pat savu krūšturi, nemaz nerunājot par krūtīm, viņa parīvējās, paskūpstījās un tad, kad es jau biju gatavs izvarot, atvainojās un likās gulēt. Mans pārsteigums bija tik liels, ka to arī ļāvu, no rīta mēs izdzērām kafiju, uz atvadām sabučojāmies, un tur nu man nācās secināt, ka labāk jau būtu gājis gulēt savās mājās - es justos daudz jo daudz mierīgāk.

Par laimi, šis starpgadījums nepalika "nesodīts". Es viņu satiku kādā pasākumā, kur mēs viens otram bijām starp retajiem paziņām un kā tādi automātiski dalījām vienu no retajām pieejamajām gultām, kas nebija publiskas, bet gan atradās slēgtā istabā. Nevarētu teikt, ka sekss ar viņu bija kaut kas īpaši atmiņā paliekošs; ja būtu - tas būtu palicis atmiņā. Bet tā vien apziņa, apņemt siltu augumu, nejusties tik vientuļam un iegremdēties pretimnākošā ķermenī - dēļ tā vien es viņu atceros. Neesmu pārliecināts par viņas jūtām, bet šādi, "netīšām", mēs tikāmies vēl dažas reizes, līdz dzīve mūs pašķīra katru savā virzienā.

Es satiku G. Taisnību sakot, sākumā manu interesi piesaistīja viņas draudzene, jaunāka, smuidrāka un pievilcīgāka. Šo draudzeni es pat uzaicināju uz kino un viņa nez kādēļ pat piekrita, bet parunājoties ilgāk kā desmit minūtes, es sapratu, ka par spīti gaisīgajai kleitiņai, kas nosedza tikai viņas neticami garo kāju pašu sākumu, par spīti sākotnējai vēlmei just šīs kājas sev ap pleciem, par spīti garajiem, melnajiem matiem līdz pat viduklim - viņa nespēja noturēt manu interesi, un es - viņējo.

Pēc kāda laika mēs satikāmies vēl, es un abas nešķiramās draudzenes. Un vēl pēc kāda laika, jau ar iepriekšēju nodomu, es satikos tikai ar G. Savā studenta skurbumā man šķita, ka viņa ir tas, pēc kā es visu mūžu esmu ilgojies. Likās, ka viņa ir manas dzīves piepildījums, lai gan patiesībā viņa vienkārši piepildīja katru manu seksuālo iegribu. Pēc nedēļas viņa kļuva par apgrūtinājumu, pēc divām es sāku neatbildēt uz telefona zvaniem. Mūsu pēdējā tikšanās izvērtās emocionāla, jo tajā pat vakarā es satiku sievieti, ar kuru es pavadīju gan to nakti, gan vēl vairākus gadus. Bet par viņu es te nestāstīšu, pēc šī ieraksta mēs aizlēksim 3 gadus uz priekšu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?