Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2011-02-09 02:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien klients, kam taisīju šampūna reklāmas lappusi frizieru darbu pamatu grāmatas ielikumam, par labi padarītu darbu uzdāvināja man šampūnu. un nevis kaut kādu vienkāršu šampūnu, bet riktīgi stilīgu un profesionālu (pic). sapriecājos ne pa jokam, bet vienlaikus arī savīlos sevī, ka neveltīju maksimālas pūles tam maketam. neveltīju, jo idejiski klients par to nemaksāja (viņš maksāja tikai par reklāmas laukumu), bet pamatā jau tādēļ, ka darba vadība piedraudēja neizmaksāt pēdējo mēnešalgu, ja, no manis neatkarīgu iemeslu dēļ, darbi netiks pabeigti līdz manai pēdējai darba dienai, tādējādi momentāli atraisot demotivējošos mehānismus. Un tas jaunais pusis, ko viņi atrada manā vietā ir tik naivs, zaļš un cerību pilns. varu derēt, ka no sākuma viņš raus maketus melnās miesās pat bez noslēgta līguma. tieši tāpat kā pirms gada es. protams, šis tas ir apgūts, sava pieredze uzkrāta, trance paklausīts, tagad var čāpot tālāk. žēl, ka viņi nav spējīgi aizdomāties par jaudām, kuras varētu attīstīt, ieguldot tehnikā, programmatūrā, darba spēkā.

vēl atlicis sastrādātos failus pārnest no darba pc. maks ntfsu prot tikai lasīt, ne rakstīt, kā izrādās. fat32 will do. :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nihi
2011-02-09 08:18 (saite)
FATs parasti lieliski tiek ar visu galā izņemot situācijas, kad tas nolādētais fails ir virs 4GB, vroģi ir cieši kaitinošā versija šāda http://www.macupdate.com/app/mac/24481/ntfs-3g kas ļauj rakstīt arī ntfs iekārtās. Bēt, diemžēl apmēram ar usb1 ātrumu. Meklējot šitam linku, uzdūros arī šādam http://hints.macworld.com/article.php?story=20090913140023382 vvz, neesmu ar tādu eksperimentējis, un tā kā līdz ramapdeitam un hddapdeitam nepārliekos uz 10.6 tad pagaidām arī nemēģināšu (ja nu vienīgi kādu darba kompi pačakarēt)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?