Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-10-27 13:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uz desktopa krauju norvēģu dizainus, vilcienā klausos norvēģu hiphopu un uz dažādiem stūrīšiem lipinu norvēģiskus citātus. Man šķiet, lai kādu lietu izdarītu labi (arī, lai apgūtu valodu), ar to ir jāaizraujas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sursurs
2010-10-27 13:56 (saite)
mūzika patiesību sakot ĻOTI palīdz - klausīties dziesmas, mēģināt saprast vārdus utt :)))

(Atbildēt uz šo)


[info]masha_nje_vasha
2010-10-27 15:30 (saite)
couchsurfinā ir tāda lieta, ka - cilv, kas grib mācīties kādu valodu sanāk kopā un kāds native speaker tiem to māca, apmaiņā pret to, ka tie viņam māca lv valodu. Nezinu, cik tas ir produktīvi. Zinu, ka Rīgā ir norvēģi un ka ir cilv, kas tur organizējas. Ja interesē atrodi grupu couch in transaction vai kkā tā - vari to redzēt manās CS grupās, kam esmu pievienojusies. Nezinu vai baigi jēdzīgi, bet ja viss apkārt top tik norvēģisks, tad varbūt šis info noder.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-10-27 15:55 (saite)
Oo interesanti! Pagaidām man norv. val. kursos ir iespēja labi izrunāties, bet kad tie beigsies pēc 2 mēn., tad gan tas varētu kļūt aktuāli. Tad arī trallināsu, lai uzaicini CS. :)) Esmu jau sapratis, ka tieši tāda regulāra runāšanās, kad jāmēģina savas domas izteikt otram saprotamos teikumos dod jo sevišķi daudz. Daudz vairāk kā tikai klausīšanās un lasīšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alison
2010-10-28 12:39 (saite)
visnotaļ tieši tā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?