Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-04-12 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:quantic - tell it like you mean it

Cik reizēm interesanti sanāk. Tieši brīdī, kad esmu jau ar vienu kāju lidmašīnā uz UK, kāda izdevniecība, kurai daudzkārt tiku sūtijis CV, beidzot uzaicina uz interviju, pirms tam gan uzdodot izpildīt testa uzdevumu, ko nu dedzīgi maketēju, visu pakošanos atstājot nakts stundai. Izskatās, ka būs vien pēc tām 11 dienām jāatgriežas Latvijā jebkurā gadījumā, jo, ja vien rodas kāda iespēja normāli stradāt šeit, tad nekur prom braukt neizvēlētos, lai vai cik ūberāls feils šeit dažbrīd arī nenotiktu! Došos satikt seno cīņu biedru Kabaci, izskriet Londonas parkus, ievērtēt situāciju darba tirdziņā, pameklēt jebkādus kontaktus, iespējas, variantus un apskatīt Londonas grāmatu izstādi, apgūt un paanalizēt tendences, kas saistītas ar jomu. Čau!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mth
2010-04-12 20:15 (saite)
Prieks par katru kurš šādi domā, taču ja nekas radikāls nemainīsies, tad pēc gadiem dieviem trim paredzu palielas nepatikšanas. No šodienas skata nekā iepriecinoša te nākotnei nava
es patreiz te cenšos izdzīvot maksimumu no savām vēlmēm
ceru, ka smagi kļudos, vai arī būs kādas vērā ņemamas izmaiņas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-04-13 00:25 (saite)
Kāpēc tieši pēc 2-3? Uz kādu faktoru pamata tas izsecināms? Saprotu, ka ilgermiņā būs auzaini dēļ ārējā parāda un penšu apjoma, bet citādi ekonomika nav mans laukumiņš. Citi izsaka pretēju viedokli. Karnīte reiz pat izteicās, ka pēc 6 gadiem varētu atkārtoties trekno gadu scenārijs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2010-04-12 20:31 (saite)
Lai veicas!

(Atbildēt uz šo)


[info]dienasgramata
2010-04-12 21:15 (saite)
es jau sapriecājos, ka runa ir par UK izdevniecību, bet laikam jau nē

(Atbildēt uz šo)


[info]likvidet
2010-04-12 22:12 (saite)
nu jātur jīkšķi, vispār forši

(Atbildēt uz šo)


[info]iokaste
2010-04-12 22:14 (saite)
eu kamon - es nesaprotu - ja tu māki puslīdz normāli strādāt - šeit darba netrūkst, pat tādam sliņķim/alkānam kā man.. moka tu nepareizi cv raksti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-04-13 00:16 (saite)
Daudz darba ir tiem, kam jau ir darbs. :)) Cik tad bieži parādās jauni darba piedāvājumi maketētājiem? Un cik liels ir konkurss uz katru no šīm vietām? CV gan neesmu veidojis pēc nekāda europass stadard parauga, bet domāju, visu nosaka konkurence, jo vienmēr priekšā ir kāds ar iespaidīgāku darba stāžu, labākiem grādiem un citām papildus prasmēm. Piemēram, pēdējais ko sūtiju bija 2 ned atpakaļ uz Advertu. Atbildēja, ka es esot vairāk kā grafiskais dizainers, a viņiem vajagot repro maketētāju, kas būtu uzmanīgs, rūpīgs un precīzs. Tas jau nekas, ka pēc izglītības esmu rasētājs, ir darba pieredze repro centrā un nevarētu arī teikt, ka matemātikas un fizikas grāmatu maketēšana, ko veicu pēdējos 3 gadus, neprasītu lielu precizitāti un uzmanību. Šobrīd vienkārši ir no kā izvēlēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2010-04-13 09:44 (saite)
tad Tev ir salīdzinoši šaura specifika, bet Adverts jau visulaiku meklē darbiniekus - tāpat kā Dardedze un Bude, man viņi izskatās pēc uzmetējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?