Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-03-23 13:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ļoti derīgi, ka aizgāju uz Sportlab slodzes testu uz veloergometra, jo izrādās, ka kopš iepriekšējās pārbaudes aerobā sliekšņa pulss ir krities par 6 sit/min, savukārt anaerobā sliekšņa pulss par 3 sit/min. Reāli tas nozīmē, ka treniņos var un vajag skriet lēnāk, jo, piemēram, tas pats darbs, kura veikšanai iepriekš bija nepieciešami 142 sit/min, tagad ir paveicams ar 136sit/min. Kopš iepriekšēja testa ir Ir pagājuši 9 mēneši un tikuši noskrieti 2,75 tūkstoši km. Tāpat arī elpošanas sys, asinsspiediena u.c. rādītāji ir uzlabojušies, tā ka kaut kāda jau jēga tam visam ir, nemaz nerunājot par garīgo tonusu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2010-03-23 15:01 (saite)
es Tevi reāli apbrīnoju!
Kā ceļi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-03-23 15:20 (saite)
Ceļi šur tur joprojām apledojuši, bet ja nopietni, tad joprojām šad un tad parādās nepatīkamais feelings. Itkā pieļāvu versiju, ka tas varētu būt saistīts ar nepareizu skriešanas tehniku, cenšos nesēdināt uz papēža un krietnāk cilāt, bet nu droši ka drošības labad jāatrādās kaut kur vienalga būs.
Par Tevi cītīgi turu īkšķus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daria
2010-03-23 15:34 (saite)
Nu Tu skaties un ceļus saudzē gan :) Un droši vien vislabākais vispirms ir kādam fizioterapeitam atrādīties, citādi tie ķirurgi tādi asinskāri, asinskāri!
Un paldies par īkšķiem, noderēs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?