. ([info]hessin) rakstīja,
Kuros kursos liek šādus darbus veidot?

Man pietrūkst manas kultūras personīgais plānotājs - kas, kur, kad notiek manā reģionā un kas varētu interesēt, lai nezināšanas dēļ nepalaistu garām k ko interesantu.
Teiksim pasākuma organizētāji vai "draugi" ievieto informāciju un 100 pērtiķēni zina manas intereses un gaumi, un noziņo, ka mani tas varētu interesēt. Vai, ja pērtiķēnus grūti barot un mākslīgais intelekts ir dumjšs :), tad varētu izbraukt ar nu jau klasisko - sociālo pieeju, kur veido draugu, interešu grupas.
It kā jau tagad ciba (un daudziem gan jau arī draugiem.lv utml.) daļēji nodrošina šo funkcionalitāti (arī par visādām redzētām filmām un tā), bet lai līdz tai infai tiktu, jāizlasa daudz nevajadzīga staffa. Tāpat ir arī ar vispārējām notikumu afišām - pārāk daudz lieka un bieži vien vērtīgais izlaists (jo tikai savējie ko tādu zina).

Vajag lai ir vienkārši un ētri - piem., integrēt ar savu elektronisko kalendāru; bez visādiem liekiem pričendāļiem.
Tas man liekas derīgāk par kaut kādiem sapņiem (par 6. punktu jau ir solijumi.lv pamiris) un visādu citādu zīmēšanu mākoņos.

--
savā laikā mans mācību projekts vienmēr bija grāmatu apmaiņas servisi, ko praktiski tā arī nerealizēju; tagad gan LV tādi ir parādījušies :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?