Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2009-09-18 14:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daži cilvēki, kurus nesaprotu


Ausma Kantāne (JL). Viņa balsojumā atturās, jo ciena savu kolēģu viedokli, tāpēc vēlas, lai pūlis cienītu arī viņas. Par dzīvniekiem te vispār runas nav.


Staņislavs Šķesters (ZZS). Šitais visu laiku ņirdza, itkā nez kāds joks tas būtu.


Vents Krauklis (TP). Stāstīja, ka krauklis esot gudrs putns un ko tik vēl ne. Lopu slīcināšanai asīnīs pamatu redz ekonomiskajos apsvērumos.


Solvita Vība (Dzīvnieku Draugs) mēģina vest cilvēku pie prāta, kas gan nav viegls uzdevums.


Krauklis mēģina izspraukties caur pūli, bet kundzīte neiet malā.


Pēc tam vēl dabūja plakātu sejā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lidot
2009-09-18 15:07 (saite)
esmu par šo tēmu diezgan daudz domājusi, bet tā arī nevaru nonākt pie kaut kādas vienas pārliecības. no vienas puses, protams, ir barbariski tādā veidā nogalināt dzīvniekus. no otras puses, man liekas tik drausmīgi divkosīgi cīnīties tikai par veidu, KĀ nogalināt. vai nu esi par vai pret nāvi, nevis arbalsti kādu konkrētu nogalināšanas veidu. varu derēt, ka viena daļa protestētāju vēlāk ar savām ādas kurpēm aizgāja uz tuvāko kafejnīcu apēst kādu sulīgu kotleti...
un par to man tikpat skumji kā par tiem dzīvniekiem, kam tagad būs jācieš.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-09-18 15:53 (saite)
Nu, manuprāt, ļaunums ir jebkuras justspējīgas būtnes nonāvēšana ekonomisku interešu vārdā, bet pret to taču nekādu cīņu neizveiksi, taču varu ko bilst vismaz pret vēl nežēlīgāku metožu ieviešanu. +Konkrēti, šeit runa ir ne tikai par dzīvnieku nonāvēšanas veidu, bet arī veidu, kādā ir pieņemts šis likuma grozījums. :(

Nu bija gan veģetārieši, gan cilvēki ādās, gan pazīstami mūziķi, gan krišnaīti. Tikai musulmaņus nevienu nemanīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusums
2009-09-18 21:21 (saite)
Manupraat par to veidu kaa, ir buutiska atshiriiba. Es ir no laukiem, ziniet, tur meedza audzeet dziivniekus noakusanai, BET nekad, NEKAD dziivnieki netika spiidzinaati, jo jaasaglabaa ir ciena, pateiciiba un vispaar pieklaajiibas normas tam, ka dziive buutne atdod savu dziiviibu, lai es vareetu paeest. Taadaa pashaa veidaa es atbalstu eitanaaziju (gan dziivniekiem, gan cilveekiem), jo ja ir smagi un gruuti turpinaat dziivot, tomeer ir kaut kaa jaaljauj godiigi nomirt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skrejuma
2009-10-03 00:21 (saite)
man TIK ĻOTI ir apnicis šāds viedoklis.
nepārvērtīsi visus cilvēkus veģetāriešos!!! bet VAR iebilst pret to, ka 1 nedēļas laikā 1 cilvēka biznesa vārdā pieņem likumu par mokošu, tiešām - mokošu būtņu nogalināšanu. es tiešām nesaprotu kā var nesaprast par ko ir runa! protams, ka nogalināt ir slikti, bet es neesmu kaut kāds utopisks tīnis & saprotu, ka es tur dažu dienu laikā neko nevaru mainīt, es varu tik cik varu - un tādi kā jūs - mums liekuļiem - liedz izdarīt pat to ar savu malāstāvēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidot
2009-10-04 14:24 (saite)


slikta diena gadījās?
tā vietā, lai mēģinātu izcīnīt patiesību internetā, apstrīdot vecus komentārus (kurā turklāt nav pausts viennozīmīgs viedoklis), var taču ko noderīgāku darīt. es zinu, ka Tu dari, ka mīli dzīvniekus un par tiem rūpējies, un Tevi par to ļoti cienu, bet nu tomēr... nav forši savas negācijas izgāzt uz nepazīstamiem cilvēkiem, kur nu vēl pieprasīt, lai viņi domā tieši tā kā Tu.
lai veicas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?