Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2009-06-01 10:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Philips mtb otrais posms, Pļaviņas
Pagājušajā weekendā ņēmu dalību tehniskākajā un aizraujošākajā XC, kādā jelkad esmu piedalījies! In fact - Pļaviņās XC notika pirmo reiz ever, taču orgi bija labi pacentušies, 50 km distancē iekļaujot 800 kāpuma metrus un nobraucienus, kuriem raksturīgas spilgtas downhilla un singletrack īpašības. Liekas, ka izcirtuma posms tiešām bija kāda Mežezera downhill trases daļa, ar jau sabūvētām virāžām un tā. Citur savukārt bmx vai motokrosa trases kamieļi, kas iešvunkā tā, ks visbeidzot uzmet arī gaisā! Un, kad aiz nobrauciena seko ass pagrieziens kāpumā, tad spēj tikai laikus sakruķīt ātrumus no augstākā uz viszemāko un jaust what a real mtb should be like.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chirkainais
2009-06-01 22:44 (saite)
Nemaz nezinaju par taadu, bet izklausaas, ka bijis tieshaam labs. tieshi manaa gaumee:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-06-02 00:04 (saite)
Atsauksmes xc.lv forumā no visiem arī ir super duper, tāpēc ticami, ka šai trasei agrāk vai vēlāk sekos atkārtojums - tad noteikti pabrīdināšu! ;))) Kā izteicās daži - grūti saņemties uz Japiņa SEB pēc šitādas gonkas. Ai, TREKistu rīkotie pasākumi smagi ieliek!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chirkainais
2009-06-02 11:11 (saite)
Ir smaga aizdoma, ka shogad vairaak bùs jaakoncentrèjas tieshi uz sho seriaalu. un jaacer, ka Tinis jaudaas 24h gonku noorganizèt..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?