Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2009-05-26 15:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:01-dj_spooky-system_error_(al-yamamah_mix).m

garmin edge 305 vs garmin forerunner 305
garmin forerunner 305 vs garmin edge 305



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chirkainais
2009-05-26 16:14 (saite)
Ja cena nav pats noteicošākais faktors, tad es tēmētu uz 'stūri'. Es visvairāk skatos tieši uz baterejas laiku (piedzīvojumu saču vai kādu ekspedīciju braucienu kontekstā) un tajā kritērijā viņi abi diez ko neatšķiras. Toties edge piedāvā kudiš vairāk funkciju tieši datu pēcapstrādei un kontrolei. Kā arī pašu maršrutu un noieto/nobraukto līkni redz, kas svarīgāk ar kājām pa mežu vandoties (KP2 meklējot:D) Vienīgi, varētu pietrūkt tāds maciņš/stiprinājums kā aipodam, ko uz rokas skriešanas laikā uzmaukt. Pēc svara arī tas ir tikai 11g smagāks par forerunneri un pat tad sver mazāk nekā parasts mobilais. Un mobilo tak skrienot arī vienmēr var paņemt līdzi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-05-26 16:46 (saite)
Edge tiešām izklausās un izskatās labāk! Tik tas, ka es skrienu ne mazāk kā riteņoju(vismaz ausktajā sezonā) un jau paguvu palasīties ārzemju forumos, ka ar Edge diez kas nav, ja skrien turot to plaukstā - pat iespējami signāla zudumi un tā*. To pašu ipoda stiprinājumu diez nevar izmantot? Minēts tika arī tas, ka Edge neesot tik piemerots velo & skriešanas mixingam, ātri vien safukājas visa statistika. Vēl biš paštukos, bet tik un tā virziens ir Edge 305. Baterija tam turot 12h. Piedzīvojumu sačiem labs varētu būt Garmin Forerunner 310XT, turot 20 stundas! p.s. vai tik nebija punkts, ka ar gps apgadatas iekartas piedz. sačos neizmanto?;)

* - izklausas gan neticami, ka signals varetu but tik švaks. bet varbūt rakstītā autoram bijusi ļoti bieza plauksta..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chirkainais
2009-05-26 17:14 (saite)
Pie forerunnera apraksta gan bij minēts, ka tam ir kaut kāda pastiprinātā jauda signāla uztveršanai... bet nedomāju, ka tāpēc edg'am vajadzētu ar signālu gļukoties.
Bet ir jau arī alternatīvas. Kaut re ku aprakstītās: http://www.msnbc.msn.com/id/15036051// un tas pats toreiz pieminētais FRWD (http://www.frwd.fi/index.php), kas arī gandrīz pa to pašu ciparu dabūjams.
Velo un skriešanas mixtūra vienā treniņā simtpunkt samaisīs statistiku, bet ir tak iespējams pārslēgties uz citu režīmu vai kā tur.. Jā, ir viela pārdomām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?