Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-11-03 01:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien man bija ļoti grūti saņemties iksvēdienas skriešanai. Sēdēju nosalis savā neapkurinātajā istabā, izsalušām iekšām un trīcošām rokām, bet tomēr sāku pusotru stundu garo riksi, jo zināju, ka pēc dažiem apļiem jau būs silti, bet vēl pēc dažiem paliks tīri karsti. Un tieši tā arī bija, bet šoreiz pat jutos kā Rokijs - varēju izskriet caur visiem neapgaismotajiem meža ceļiem un nesmādēt savu maršrutu dēļ klaiņojošiem suņiem. Neapgaismoti ceļi vilina ar iespēju skrienot lūkoties zvaigznēs, un peļķes zem kājām tad pašas saka pļak. Pēc skrējiena simboliski atvingrinājos un atgriezos savā neapkurinātajā istabā, kur ietinos aukstos palagos. Tu tikai guli, elpo un esi dzīvs. Neko vairāk nevajadzēja. Tā pagāja kādas 20 minūtes, līdz atkal sāku salt ragā, un nolēmu tomēr uz ziemu pārvākties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dialogs
2008-11-03 09:00 (saite)
a) nopirkt termo veļu + guļammaisu:)
b) sildītāju

x)tu skrien tikai svētdienās?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-11-03 09:19 (saite)
Man jau ir krāsniņa tur, bet nav lielas jēgas kurt, jo logi un durvis vienās šķirbās, visu ātri izpūš. Lai nu tas paliek darbiņš nākamajam gadam.

Nē, arī 4dienās. Vislabāk gan patika katru otro vakaru skriet, bet pašlaik tam pietrūkst laika. Un Tu? :) Es gan neko nezinu kā ir vislabāk, nosaku biežumu un km tīri pēc izjūtas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2008-11-03 11:16 (saite)
Nu es cenšos katru dienu, lai kur atrastos un kādi arī nebūtu laikapstākļi un arī nezinu kā ir vislabāk un pareizāk.. bet man patīk.. nu sajust to ka ķermenis ir fiziski spēcīgs .. kaut šobrīd prātā ir parādījies aktuāli arī noskrieto km skaits.. nu tā pašapziņai tak ir forši ja zini cik vari noskriet.. kādā laikā.. utt utt utt:)
bet zinu to ka aukstumā labāk var izgulēties, ka tik ir silta vanna:) kur sasildīties un tēja:) un vilnas zeķu kolekcija:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-11-03 11:22 (saite)
Interesanti! :)
Kā Tu mēri laiku/distanci? Cik apmēram km nedēļā pieveic?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2008-11-03 11:43 (saite)
distanci ar velo esmu samērījusi krustu šķērsu pa visām manām takām un netakām Biķernieku/šmerļa mežu , pieļauju ka nobīdes ir , bet nedēļā noteikti noskrienu no 50 - 80 km.. atkarībā no tā vai visas dienas sanāk ..laiku es nemēru ikdienā.. vismaz šobrīd ne.. jo šobrīd es cenšos trennēties tam, lai varētu mērīt:) un piedalīties sacensībās ar sev tuvajām distancēm.. vai lai vienkārši piedzīvojum sachos pietiktu izturības finišēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-11-03 12:21 (saite)
Oo - daudz, man sanāk tikai 30-35km.

Kādreiz skrēju pēc pulsometra, mēriju laiku, taisīju exelī grafikus, bet ar laiku tas apnika, tagad pat mūziku vairs neklausos, bet vienkārši - skrienu. Lai gan, Nike+ jau par skādi nenāktu, ne? :))

Kad tagad vispār plānojas kādi skriešanas sači? Bez ikgadējā Rīgas Maratona vairs neko nezinu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2008-11-03 12:52 (saite)
nuuuu mani nepārliecina apavi kā tādi no Nike, bet jā par skādi tāda ierīce tok nenāktu.. kas visu ierēķina tavā vietā:)
hmm.. nu nākamgad es ceru gan uz Rīgas gan uz Kuldīgas pus vai maratonu, ir arī Valmieras maratons.. Daugavpils., tiko bij Siguldas kalnu skrējiens katra lielākā pilsēta jau kaut ko piedāvā, tik jāseko līdz datumiem.. bet var jau izvēlēties tos piedzīvojuma sachus, kuri noteikti ir jautrāki var ielūkot tos iekš raid.lv tur afišā pameklēt datumus.. palasīties, tur diskusijās parasti meklē arī komandas biedrus un pievienoties.., vismaz tajos es noteikti visiem iesaku piedalīties.. tad arī būs mērķis uzkachāt cisku lai var paskriet vai pabraukt ar velo:) + tās emõcijas ko var dabūt tur .. to nekur.. nekā ..citādāk ,bet es jau pārāk daudz runāju.. nekāds nopietnais sportists es neesu:) bet es ceru ka gados 30 man būs i pieredze i spēks:)
tu skrien pa stadionu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-11-03 14:47 (saite)
Ierakstā bija pieminēti neapgaismoti meža ceļi un klaiņojoši suņi, tāpēc stadions tas gluži nav. :)) Skrienu savā Imantas krajā pa mazām privātmāju ielām un cauri vai garām mežam, ir dažādas ar velo un GoogleEarth izmērītas distances/apļi: 1km, 3km, 4km. Tā nu skrienu un skaitu. A Tu skrien viena vai kopā ar kādu/iem?

Tev nav zināma kāda vieta netā, kur izvietota kopējā skriešanas eventu afiša?

A man jau sen ir doma pamēģināt piedzīvojumu sačus, bet tā arī nav sanācis nevienu starp paziņām atrast, laikam neatliks neaks cits kā mesties kādā nepazīstamu cilvēku teamā.

Bet vai nav tā, ka piedzīvojumu sači nežēlīgi grauj organismu? Sanāk bez maz tā, ka baigi trenējies un skrien tāpēc, lai pēc tam varētu to atkal graut, nē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2008-11-03 16:35 (saite)
lai tiktu līdz stadionam var izskriet cauri mežam un klaiņojošajiem suņiem apkārt apskriet..
skrienu es ar suni:) vai ja nav kas pieskata meitiņu tad arī viņa tiek ņemta skrējienā līdz..
par kaut kādu jēdzīgu skriešanas mājas lapu nezinu.. nudien ne:( ja arī kaut kur parādās kaut kādi saraksti tie noteikti ir nepilnīgi
piedz.sac. grauj organismu? :)) hmmm nuuu to ka visi tie kas tur piedalās nav gluži normāli es piekrītu:) bet katrs jau tiek no stresa vaļā kā māk:) bet man ir savas teorijas kāpēc tādās ir jāpiedalās:)
organisma graušana = muskuļsāpes, traumas ? bet labais garstāvoklis to visu atsver :) domāju ka tie PRO sportisti sachos neko negrauj.. vienkārši tādi vienkāršāki ļaudis tik daudz netrennējas.. viņi var izturēt..pat uzrādot rezultātu, bet nu ķermenim slodzīte jā ir gan:)) bet tev noteikti jāizmēģina:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?