Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
Ir jau gan pagrūti, bet uzskatu, ka pārlieka iespringšana vismaz sākumā ir lieka. Tas kautkā aiziet pats no sevis. Bieži gan ir tā, ka nav iespējas uzzzināt(vai arī tiek noklusēts), kas kurā produktā ticis izmantots. Bet tādējādi automātiski tikai pastiprinās vēlme vairāk piedomat par to kas(un arī cik) tiek ēsts, biežāk rodas vēlme gatavot pašam un viskautkā tā. Ir tā loti ok. Vai drikst jautat, kaa pie taa nonaci?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?