Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-11-21 18:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visu laiku ciinos ar sevi (ar savu ieksheejo sevi, tas, kuram ir pohuj ko driikst un ko nedriikst dariit, tas kuram neparko nav jaaatbild, jaauztraucas, utt.). censhos saprast kas ir pareizi, kas nepareizi, ko driikst un ko nedriikst dariit, teikt, utt. kaa arii nezheeliigs sagurums maac nost. vnk kaut kaa nesanaak riktiigi atpuusties ne darbadienaas ne nedeeljas nogalees.

bet savaadaak viss ir daudz maz kaartiibaa. labs ir. peedeejaas dienaas man tomeer taa neshkjiet. kaa arii nekaadi nevaru saprast kapeec notiek taa un ne savaadaak. kapeec ir kaut kaadi shkjeershlji, kas neljauj izbaudiit notikumu liidz galam. kapeec gandriiz vienmeer tas kaut kur saakumaa vai viduu izbeidzas.

dziive it kaa jau esot daudz vienkaarshaaka nekaa es to uztveru. bet savaadaak uz doto briidi man neuztveras, neuztveras un viss, vnk lai kaa arii censhos nesanaak.

man negribas atgriesties atpakalj uz Latviju. skumiigi paliekas, kad iedomaajos vien, ka aptuveni peec divaam nedeeljaam buus jaasaka ataa ataa Zell am See, Hagenam, Kerstinai u.c.. un shodien apskatot cisco materiaalus man sametaas nedaudz shkjeermi ap duushu. neesmu paarliecinaata ka manos speekos buus iemaaciities to visu un kur nu veel anglju valodaa. esmu paarliecinaata, ka latviski iespeejams es daudz ko no taa visu nesaprastu, bet veel meelee, kuru zinu tik vien kaa slikti videeji. aij.. Guna, beidz tik daudz domaat, stop. stop. liec punktu un nospied pogu "update journal".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?