Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-10-24 07:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu ir dirsaa, nopietni.. kaut kaa nekas nav taa kaa gribeetos. pilniigi un galiigi. un shodien uzzinaaju, ka peec divaam nedeeljaam man buus jaapaarceljas vienu staavu augstaak uz citu nodalju. bet es NEGRIBU. pateikt man to vai nee? pateikt, ka es nekur negribu paarcelties vai arii kluseet kaa mazam melnam partizaanam un pilniigi pilniigi neko neteikt?

kaa arii viena cita lieta. patiesiibaa es nepaaraak gribu braukt uz itaaliju, ja nevienam nedriikstu to teikt. nezinu, bet tagad tieshi tagad es labpraataak itaalijas braucienu nomainiitu pret braucienu pie Hagena ciemos. piedodiet bet taa tieshaam ir. tikai paaraak nedusmojieties. labi?

varbuut vismairaak mani saruugtina tas, ka tagad sanaak ka man ir dotas tikai divas nedeeljas laika, lai sataisiitu lapu, veel pietam esmu izleemusi, ka taisiishu to ar php valodas paliidziibu. bet taa kaa esmu visai drosha ka neviens dikti negribees man piepaliidzeet ar to php izprashanu, tad divas nedeeljas man buus dikti jo dikti par maz. pavisam par maz. nu moins, KAPEEC???? kapeec es esmu tik ljoti liela laamere? KAPEEC?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?