Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-09-16 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms briizha..

taa nu ir.. .. .. .. esmu es shausmiigi nenosveerta, par ljoti, ljoti, ljoti, ljoti daudzaam lietaam uztraucos, kaut kaa nesanaak nesanaak kontroleet savas emocijas. pat tagad kamols kaklaa, kursh napaariet jau drusku vairaak kaa stundu.

tagad..

Tik tikko aprunaajos ar Hagenu un shkjiet, ka viss buus kaartiibaa un ka patiesiibaa man nabuutu jaauztraucas par to par ko uztraucos. Hagens ir ljoti iipashs cilveeks, kaut arii ir mans taa saucamais priekshnieks vai kaut kas tamliidziigs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chelsa
2005-09-17 12:37 (saite)
tu ljoti stipri piekjeries cilveekiem. un dazhreiz ne no kaa. taa nevajag. taa saap.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guna
2005-09-19 09:31 (saite)
es nemaaku ar to tikt galaa, man nesanaak. dazhbriid es vispaar nesaprotu no kura gala lai saak dziivot un kaa ir jaadziivo, kaa jaaizturas pret cilveekiem, ko driikstu un ko nedriikstu teikt. vai esmu apgruutinaajums (probleema) kaadam vai neesmu. vai trauceeju vai netrauceeju. manii ir taads emociju, juutu mudzheklis, ka es vairs netieku pati saviem speekiem galaa. un es neuzdroshinos nevienam jautaat peec paliidziibas, jo nezinu vai driikstu. varbuut tam cilveekam pasham ir ljoti daudz lietu daraamu, varbuut vinjam ar savaam probleemaam ir daudz par daudz pietiekami. aij.. pilniigi nezinu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2005-09-19 11:25 (saite)
nu lieta taada ka man arii taa ir. arii liekas/likaas ka es kaadam trauceeju. bet nu vajag ieguut nedaudz pashapzinjas, kaut vai no zila gaisa un dariit to kas tev vislabaak padodaas...nevajag ne pie viena tiekties, kam buus lemts tas pats atnaaks. tu pati redzi kaa man iet. man arii ir taa ka es netieku galaa ne ar sevi ne ar savaam domaam, tas vienkaarshi kaut kaa ir jaasakaarto savaa praataa. kad tu(un es) buusi mieraa ar sevi, tad arii paareejie taadi buus...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?