Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-07-03 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa tik bij` diena!

jauka diena. fantastiska sveetdiena. shkjiet pirmaa forshaa sveetdiena vispaar.

1. plkst. 06:40 pieceelos, sataisiijos. ar autobusu plkst. 08:00 devos uz Riigu.
2. plkst. 11:00 satikaamies (es, ref, Oljegs) ar austrieshiem. taa bija sarunaats. tad veel drusku pagaidiijaam un mums pievienojaas arii Sebastiana vecaaki.
3. devaamies apskatiit televiizijas torni, t.i., uzbraukt augshaa tornii un apskatiit Riigu no augshas.
4. peec televiizijas tornja apskatiishanaas devaamies pusdienot uz Stockmann Chili picu.
5. ref un Oljegs atvadiijaas, jo katram no vinjiem bija kaut kas savs shodien paredzeets. es paliku viena pati kopaa ar austrieshiem.
6. devaamies uz vecriigu. kafejniicu (vai arii kas vinja iisti skaitaas) Melnais Kakjis. Tur veel pavadiijaam kaadu pusotru stundu.
7. tad arii es atvadiijos (kaut arii to shausmiigi, shausmiigi negribeejaas. tieshaam fantastiski cilveeki. gribeejaas vairaak pavadiit kopaa ar vinjiem laiku.), jo bija jaaiet uz autobusu. peedeejo autobusu.
8. tagad esmu maajaas. priekshaa liela bljoda ar lielaam njammiigaam zemeneem (kuru ar katru mirkli kljuust arvien mazaak).

tad veel taadas nieanses kaa: laiks aaraa bija vnk burviigs, atmosfeera cilveeku starpaa bija fantastiska.

savaa starpaa austrieshi sarunaajaas vaaciski (saprotams tachu). seezhot melnajaa kakjii es klausiijos vinju sarunaa un ziniet es sapratu gandriiz neko, bet bija interesanti ieklausiities kaa runaa iistii austrieshi un kaa izklausaas vaacu valoda runaajot savaa starpaa. jo filmaas un vaacu valodas stundaas skolaa tas ir pilniigi kaut kas cits. filmaas tie ir kvantums textu, kas aktierim ir jaaiemaacaas, bet skolaa.. skola paliek skola..

es vnk nevaru izteikt vaardos cik BRIINISHKJIIGJI cilveeki vinji ir.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?