Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-06-12 00:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

pulkstens ir jau paari pusnaktij. veeljoprojaam esmu skolaa un man patiik shaadas privileegjijas. nu nav jau gluzhi taa, ka esmu viena pati. telpaa esmu viena, bet pashaa skolaa nee. vnk shodien deviitajiem bija izlaidums un tagad ir kaut kaada tur disene un signalizaacija tiks iesleegta tad kad viss buus beidzies. bet tikmeer es izmantoju iespeeju un esmu pie kompja, kuram ir aatraaks nets nekaa maajaas. kaadaa citaa sestdienaa (nu jau sanaak sveetdienaa) es jau sen saldi chucheetu, protams, ja nemociitu mistiski murgi, kuru noziimi nekaadi nevaru izprast.

ne vakar ne shodien man nekaadi nesanaak iesaakt normaali speeleet The Sims 2 University. vakar galiigi un pavisam nesanaaca izveidot taadu seju simam kaada man patiktu, bet shodien pirmajaa reizee neuzliku pareizu aadas toni un otrajaa reizee, kad tieshaam sanaaca perfects sims, es nepaguvu saglabaat, vnk noraustiijaas elektriiba un kompim taadas lietas nepaaraak patiik. a varbuut tas ir taapeec, ka man veel priekshaa viens peedeejais exaamens, kursh jaanokaarto sekmiigi. un iespeejams, tad kad pirmdien nokaartoshu exaamenu, taadu prikolu vairs nebuus un es vareeshu vnk aiz gara laika mieriigi nosist savu laiku vakaros pie kompja speeleejot gan The Sims 2 University, gan nfsu2, kursh jau veselu muuzhiibu nav speeleets.

viena iemesla deelj kripatinja no mana lielaa tieshaam megalielaa sapnja ir piepildiijusies, nu vismaz briizhiem ir taada sajuuta, vnk taa miniatuuraa kripatinja man atgaadina vietu, kur es 100% peec kaada laika dziivoshu. tikai nejautaajiet, kas taa ir par vietu, jo pagaidaam tas ir sapnis un es to vnk un galiigi negribu atklaat.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ess
2005-06-12 01:49 (saite)
prieks izlasīt kādu Tavu ierakstu :)
Veiksmi eksāmenā.. man arī pirmdien.. =]

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?