guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2008-09-29 21:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ir totaals besis un dziives paniikums. i par pakaastajiem 30 latiem, i par to, ka jaaiet riit uz darbu, lai gan man ir temperatuura... nee nu, protams, vareetu neiet, bet taadaa gadiijumaa es veel pakaastu vienu pilnu dienu un ar katru naakamo cik tur % no manas videejaas izpelnjas. besis ari par to, ka vnk totaali nekas nenotiek (protams, iznemot suuuda administratiivos sodus). un par naudas buushanaam vispaar negribas runaat. makaa 4Ls. vismaz riit cerams algu ieskaitiis laiciigi. un istaba netaisaas tik aatri cik gribaas. un auksts ir istabaa, kuraa dziivoju. besos... vnk besos. un man besii, kuri draugiem el veee raksta, ka smaidi izglaabs pasauli un veel nez kaadas huinjas. nu atvainojiet, bet, ja cilveekam ir probleemas, tad smaidiit jau nu vismazaak gribas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guceens
2008-09-29 22:19 (saite)
ok, nosauc kko taadu, ko var izdariit ar 4Ls kabataa. :) pat garshiigi paeest nevar. graamatu nopirkt nenopirksi. uz filmu aiziesi pa 3.50, bet peec tam nevareesi samaksaat par transportu uz maajaam un naakamjaa dienaa atpakalj uz darbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2008-09-29 22:26 (saite)
vaitad visas grāmatas mājās izlasītas un filmas noskatītas..? Vai tad ikrumaizītes ēdam un šampaniešus uzdzeram..? ;) piekrītu, ka naudas esamība, pat netērējot sniedz gandarījumu.. bet labi justies jāiemācās arī bez tās... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2008-09-29 22:41 (saite)
Jap, izlasītas un noskatītas. Pie tam ne vienmēr noder grāmatas, ja ir brīdis, kad vajag kaut ko pavisam citu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wztr
2008-09-30 19:17 (saite)
ja grib, tad var pa 4Ls pats kaut ko garšīgu uztaisīt, grāmatas var lasīt tās paņemot no bibliotēkas, filmas var skatīties pa tv, vai iet pie kāda drauga mājās skatīties.
saproti, es arī gribu daudzko, bet neesmu piedzimusi karaļa pilī un viss. sūkstīties var par jebko, bet labāk ir priecāties par to, kas ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2008-09-30 19:46 (saite)
un ko dariit situaacijaa, kad 4Ls ir jaatveel 2-3 dienaam? :) ir taadas situaacijas, jo peedeejos meeneshos es, piemeeram, inflaaciju izjuutu afigenna. ieej veicii un neko nenopeerkot 5Ls vismaz nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wztr
2008-09-30 21:24 (saite)
runāšu kā pārgudrā. tad varētu naudu saplānot visam mēnesim, labi, saprotu,ka tā var tikai ideālā gadījumā. nu tad maz ēd. vai kā citi-īebrauc kredītā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2008-10-01 08:49 (saite)
aaaha, krediitos jau esmu iebraukusi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?