guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-06-05 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beidzot saapes ir pierimushaas. un viss deelj speeciigaam, ljoti speeciigaam ripaam, ko mamma iepirka aptiekaa. ceru, ka mazaas tabeltiites efekts tik aatri neizies, jo vairaak nevareeshu dzerrt. taas tabletes driixt ielietot max. tikai 2 x dienaa...
tagad galvaa ir ritiigs dullums, jo vairaak kaa 24 h esu vaartiijusies gultaa ciinoties ar lielo neredzamo dunci, kas rakaajaas man pa smadzeneem un ausi.
ar teeti pat nonaacaam pie iemesla, kas shito visu murgu izraisiija. teetis ieminejaas, ka taa meedzot notikt vasraas saakumaa, pec pirmajaam peldeem. es teicu, ka neesu peldejeusies. bet tad nedaudz iesprigstot, atminnaa uzpeldeeja fakts, ka peec 6dienas riita sauloshanaas, kad biju pamatigii iekarsusi sauliitee, es pabradaajos pa juuras nedaudz ledaino uudeni. iespeejams arii tas ir iemesls. vismaz visticamaakais. jo reaali vairaak nekas taads no manas darbiibas nevareetu izraisiit tik lielu galvas apsaldeeshanu. taa kaa man taa galva taads juutiigs orgaans kopsh ziemas apsaldeeshanaas, shis it kaa siikums (pabradaashana pa juuru) vareetu buut diezgan pamatots ceelonis manaas galvassaapeem.

njaa, cilveeka kjermenis tomeer ir jociigs mehaanisms.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kazis
2006-06-05 18:50 (saite)
beic. cilvēka pēdās ir tik daudz punktu, ka principā masējot pēdas [attiecīgajos punktos], vari pat izmasēt gandrīz visus orgānus. un ne velti daudzās pasakās, ko bērnībā lasīju, bija tā, ka nāve nedrīkstēja nostāties cilvēkam kājgalī, jo tas nozīmēja kirdih, bet ja nāve stāvēja galvgalī, tad sliktākajā gadījumā varēja būt tikai kāda slimība.

morāle: saudzē pēdas! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?