guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-04-22 23:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:uuu jaaaa ;))

pie visa vainiigs VIINS! :)
Nolaadeec! Visi plaani pajuka! Krustvecaaki uzaicinaaja uz sashliku un piedzirdiija mani ar viinu! Rezultaataa tik tagad atnaacu maajaas, lai gan to vareeju izdariit jau kaadas 3h apakalj (galu galaa -krustvecaaki dziivo kaiminos un liidz maajaam ir 20 metri!! :D) Noseedeeju kaa taada kuuka... saeedos galju, tortes un sadzeeros balto viinu... viena pati izdzeeru pusi pudeles! nenormaali sareibu! pat briinos, ka taa! un tagad gribas taalaak tuseet! :DDDDDDD kur veel kaada b.d. raxtiishana! diena izniekota visaadaam izklaideem! damn!!!
riit buus pamatiigi jaasarauj! arii par shodienu!
a vot ko tagad dariit ar to tuseeshanaas sajuutu! kaa lai vinnu apslaapee? :) dziivotu es riigas centraaa vai riiigas tuvumaa, noteikti tagad dotos uz vecriigas pusi... var just, ka saliidiznoshi sen nav tuseets! velk kaut ko iedzert, velk uz dejaam, velk uz... ;)))))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]engell
2006-04-22 23:49 (saite)
Hmm. Tusēšana ir savāda lieta. Tā pilnīgi noteikti ir nepieciešama, lai veiktos ikdienas darbos, vismaz ar mani ir tā, ka ierastie ikdienas darbiņi nevedas tik labi, ja ir sajūta, ka sen nav kaut kur jauki patusēts. Tomēr ir arī otra galējība, kura pašlaik draud man - visas šīs 'pasēdēšanas', 'ballītes' utt. sāk kļūt par tādu ikdienu, ka par vairs negribas. Gandrīz vai kā pienākums - kāda nakts nedēļā ārpus saviem mīkstajiem palagiem. Tomēr ja iestājas šāda rutīna, saprotu, ka tas spožums ir tikai no ārpuses. Kā jau būtībā visam šai dzīvē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-04-23 00:43 (saite)
Jaa, piekriitu.. ir savaada lieta taa useeshana... bet tas jau piederaas pie taa teiciena - kas par daudz, tas par skaadi... ja par daudz saak tuseet, tad tajaa vairs nerod to prieku... es, piemeeeram, jau 2as vasaras peec kaartas braucu pie draudzenes uz liepaaju.. dziivojos tur kaadu nedeelju un protams tuseeju... saakot ar beach party, kas ir 2 dienu pasaakums, beidzot ar vnk tusiniem... peec nedeeljas liepaajaa juutos paargurusi un esu laimiiiga, kad maajaas vnk seehzu un skatos tv... bet taada neeelja ir sveeta lieta! :) bezmaz - kaa atvalinaajums no maajaam, vecaakiem, ikdienas pienaakumiem... vismaz man taa skiet riitiig leiputrija :))) iipashi, ja veel draudzenes mamma uztaisa eest, pabaro... LEIPUTRIJA!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]engell
2006-04-23 13:42 (saite)
Man arī tagad ir doma samazināt tusiņu skaitu, lai viņi man šķistu kā kaut kas īpašs. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mankijs
2006-04-23 00:13 (saite)
Tad, kad abi nodosim b.d. aiziesim kaut kur piedzerties un patusēt! But first... :) ... hokeja čempionāts!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-04-23 00:38 (saite)
Davai! :) Bet ne piedzerties, bet dzert.. peec piedzerhsanaas naakamajaa dienaa ir baigi slikti! to man galigi negribas! :)

un jaa..hokjis! MMMMMMM! :) nevaru sagadiit!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2006-04-23 02:27 (saite)
Nu ok... Pierunāji! Dzert nevis piedzerties! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2006-04-23 01:31 (saite)
ar mani ar iesi:)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-04-23 16:25 (saite)
protams! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?