guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-02-06 23:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
forshaa, mazaa chehu meiteniite mani ir uzaicinaajusi draugos... apstiprinaaju vinju! a shamaa tagad atraxta un prasa kaa iet... bet es chehu valodu esu galiigi aizmirsusi... nu neko neatceros... un ko dariiit??!!! negribas aizvainot vinju, jo vina ir superiigs meiteens un vinas gimene bija super, kad ciemojos pie viniem pagaajshvasar... bet es nevaru ne vaarda uzraxtiit... jopcik!

UPD.: Atcereejosvienu no diviem vienkaarsaakajiem teukumiem chehu valodaa.. aizraxtiiju: "Mām se dobržē. Jak se māš ty?" :DDD Arii labi.. no vinas atbildes sapratu, ka vina tuulit ies chucheet un ka lai es iecekojot vinas maajas lapu...;) un veel - ka turpmaak mums buus jaasaraxtaas..nu ir dimbaa ;DDDDDDD es pat neatcereejos, kaa ir "ar labu nakti".. mulkiiigi - bet es aatri izmuku no draugiem aaraa! :DDD


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guceens
2006-02-08 00:22 (saite)
thnx!
btw...es te taa stukoju... lai tev nav skola jaakavee un taa.. mees varam vnk satikties, kkur pavazaaties, kkur aiziet paseedeet, kko iemalkot..;) un ta uz kino - kaut vai naakamnedeelj, kad tiekam abas normaali bez jebkaadiem shkeersliem ;) ok, ta jau riit sashtukos! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2006-02-08 00:30 (saite)
protams, ja veelies, var arii taa, bet, ja stundas paliek kaa ir, tad es tik kaadas 15-20min nokaveetu no stundas, kuraa nepiedalos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-08 00:41 (saite)
aahm, ok! ja tiec, ta viss ir shtokos! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2006-02-08 08:42 (saite)
baaa... Tu tagad mani necietiisi.. ;D man shitaa parasti nav, bet jaasaka, ka es 4dien netieku :/ ta` paliek 5diena, un viss;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2006-02-08 14:03 (saite)
ok, nekas! viss kaartiibaa! :))) es tik iisti nez vai man 5dien sanax Tevi satikt... biki ir shaads taads aizkjeeriens... nu ok - sliktaakajaa gadiijumaa paarceljam uz naakamnedeelju! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?