guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-12-21 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bitchy

kkaads debiilisms... kd uz kuru maaciijos visu nakti, esu dabuujusi TIKAI 7... blin! cereeju uz 8..un taa bija svariiga.... debiilais pasniedzeejs... kaapeec man neveicaas??? kaapeec vinam bija jaalaba tieshi mans variants???? blin... ibio.... nogriezt vinam kauko! patiik dziivi maitaat studentiem... iipashi es biju guleejusi tonakt tikai 1,5 stundu! nu kaa var ielikt 7??? ja es atbildeeju uz visiem jautaajumiem!!! un neticu, ka man tur tik daudz kas buutu saraxtiits shkeersaam!!! es pat apraxtiiju lietu, kas vien jau ir liels pluss! idiots taads! tas saucaas prieciigus z-sveetkus tev!

un telefons... vakar iepirkts... un shodien juudzaas nost!!!!!! riit nesiishu apakal, bet nu nez... KAA TAA VAR!? Iesmeereet man taadu suudu, kas uzkaraas ik peec 5min...

darbi ar visiem krenkiem ar neiet tik aatri uz priekshu kaa cereets...

daavanas uz z-sveetkiem nav iepirktas...

un kaarteejo reizi viss piegriezies!
piegriezushaas dziives netaisniibas, debiilie pasniedzeeji, kuriem patiik smuki tev iegaazt... pagaajushaa gadaa deelj viena taada idiota netiku budzetaa... nu vnk perfekti! Pielauju, ka tagad ja buutu tikusi budzetaa, vareetu TAA stresot par katru atziimi... no vienas puses labi, bet no otras... ES TAK TAAPAT STRESOJU PAR ATZIIMEEM! vienmeer esu to dariijusi, jo man nepatiik, ka manu darbu nenoveerte kaa pienaakas... necieshu LU valdosho birokraatiju!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smilingeyes
2005-12-21 23:03 (saite)
Kursh mums ir miljonaars :)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-12-22 00:08 (saite)
Buks Vaivads....

klau, ieceko manu peedeejo poustu..tu labi zini anglu val..;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?