guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-11-07 23:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
priecee tv!
Peedeejaa laikaa nedaudz priecee tas, ka lnt un tv3 saaakushi izraadiit kautcik sakariigas filmas... periods saakaas ar Paycheck pa tv3 pagaajshsveetdien... tad bija jau 3reiz redzeetaa Bridzita Dzounsa (tv3) un mana iemiilotaa Engelju pilseeta (lnt) tajaa pat vakaraa... Tad bija Aplis, par kuru sajuusmaa nebiju, bet skatiit vareeja... tie kuri ciitiigaak buus lasiijusi manu journaali ar atcereesies, kaapeec man Aplis palicis praataa..:) Vakar bija Kurjers un tad jau Remember Titans, kurus gan nenoskatiijos, jo bija jaamaacaas... bet - Titaani man ir kompii, un liidz ar to filma tiks noskatiita kaadaa briivaakaa vakaraa... Shovakar tiiri skataam, ko biju redzeejusi, bet palaidu garaam - That thing you do (tv3)... Riit - no saakuma Vanity Fair un ta sleedzamies uz LNT - Sweet november... jaamin ka abas mineetaas filmas jau meetaajas pa manu cieto disku kaadu izlgaaku laiku un neva atrast iisto briiidi, kad tiks noskatiitas...tas pats ir ar titaaniem..:)

Tagad ieshaavaas praataa doma noskatiit liidz galam zoo stacijas beernus, kurus iesaaku kaadu nedeelju apakalj... Graamatu esu izlasiijusi (jau vidusskolas laikos) un ljot patika... filmas saakums neko spozu gan neraada, bet maybe manas domas veel mainiisies...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kazis
2005-11-08 08:35 (saite)
nu filma vispār ir garām, cik mēs ar lindu noskatījušies nospriedām... :(

(Atbildēt uz šo)


[info]tiika
2005-11-08 09:09 (saite)
he hee es tiesh vakar skatiijos Enģeļu pilseetu...:)

bet Zoo stacijas beerni nav tik spozzi jo filmas nekad nespeej liidzinaaties graamataam... tur daudz kas pietruukst! Grāmata atstāja raālāku iespaidu!

(Atbildēt uz šo)


[info]sin
2005-11-08 09:23 (saite)
ojjjj...

traki žēl ka palaidu garām That thing you do .. un varbuut arī Kurjeru...

tā ir ka tikai periodiski ieslēdz to tv..

:(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-11-08 14:40 (saite)
nu shovakar Vanity fair jaaskata..vaeetu buut laba! kas ar to sweet november ir, es nez..bet to ar laikam iecekoshu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?