grimalkin ([info]grimalkin) rakstīja,
@ 2018-10-09 23:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Angļu vīrieši žāvājoties izdod drausmīgi zirdzisku skaņu. Kā mans augšstāva kaimiņš. Viņam ir blonda, bezzobaina dāma un viņi regulāri ļoti skaļi nodarbojas ar seksu. Skaļa gan ir tikai dāma, taisni kā no pornofilmas.

Pirms tam tur mitinājās vēl viens angļu pārītis. Pareizāk sakot, solīda izskata, absolūti psihs pusmūža kungs un viņa dāma. Viņš regulāri viņu kaustīja un centās izmest laukā no mājas. Viņa kāvās pretī un raudāja. Viss process parasti krietni ievilkās, vismaz uz stundām sešām. Reizēm izmeta arī un tad, kad es pēc diezgan negulētas nakts piecos no rīta gāju uz darbu, viņa tur sēdēja ārā pie durvīm ar visām savām paunām un raudāja. Tas viņi salīga mieru un sāka visu procesu no sākuma.

Tad pie viņiem ievācās arī viņas dēls, un tad kāvās un bauroja viņi visi trīs. Reizēm kaimiņi izsauca policiju. Policija atbrauca, pieklājīgi palūdza viņus uzvesties klusāk un aizbrauca projām. Tad kādu nakti tika izsists virtuves logs un aģentūra izmeta viņus laukā.

Tas viss ilga aptuveni pusgadu un, jā, mēs neviens neko tā īsti nedarījām un nemēģinājām iejaukties, ja neskaita Dazu, kura pienākums ir uzturēt šeit nosacītu kārtību un tīrību. Bet visiem bija pohuj par to, ka viņš to sievieti sit, jo viņa taču bija tikai alkoholiķe, kas dzīvo uz benefitiem un tā taču nav mana darīšana, un nu jā...

Pirms tam - pirms tam tur laikam gan dzīvoja normāli cilvēki, jo neko īpašu par viņiem neatceros.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?