(ai-ai-ai) ([info]grells) rakstīja,
@ 2018-03-04 15:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
amigo, amigo
es domāju, skatīdamies satori, cik briesmīgi, ka uz teju visiem tur viedumu starojošiem un apraidošajiem gulstas vecuma sūbējums, drīzas senilitātes prekursori; bet ko gan darīt, ka nav jaunajiem nekā dziļa un interesanta ko teikt, nav! ir vajadzīgas tantes (zandere, karlsberga) un onkuļi (vērdiņš, bankovskis). mūzikā, sportā, jā, tur jaunība ko spēj (kaut arī mūzikā varbūt dziļums, tāds jumtu raujošs megaorgasms nāk ar gadiem ilgu priekšspēli). bet filoloģijā, literatūrkritikā ir vajadzīgi gadi. tomēr - kur ir mūsu viktors šklovskis, kur ir mūsu džordžs stainers?

par citu: Āfrikā tiešām ir kā Selīns raksta (kur Ferdināns uzturas Āfrikā). visur valda neaprakstāms bardaks un karstums, neviens nenojauš ne par šklovski, ne staiineru, un pilnīgi noteikti ne par zanderi, ne bankonvski. arī vērdiņš šeit aplam редкая монета. neviens nesmēķē, kas ir labi, nevedina uz domām par kūpināšanu. okeāna vējš patīkami atvēsina. krūmos visādi trokšņi. krūmos moči un mašīnas.

vietējie draudzīgi un komunikabli, visi faļā portugeš, uz ko es pretim braši abloju espanjol, un kaut kāda saziņa notiek. bet vai tā ir kvalitatīva saziņa? atstāsim atbildi iekš ἐποχή. vakar viens lutausis bez ķiveres ar platu smaidu un šķirbainiem, tomēr sniegbaltiem zobiem prasīja, vai nevajag ar moci kaut kur aizvest. es teicu, "porqué no, a la praia" (uz pludmali - sp. un port. valodas mistrojums). Viņš "sim, va bem" (jā, labi), noskaidroju, ka tas maksās mazāk par 1 EUR, un aiziet. aizbraucām ar milzīgu līkumu līdz tai pašai pilsētas pludmalei, bija jauki kā klišejiskās pastkartēs par tālajiem dienvidiem, palmas līgojās, saule sildīja, ūdens silts kā tropu drudža piemeklētu ligoņu urīns, tiesa, ne tik tīrs kā grieķu salās, bet nu labi, nevar jau gribēt nez ko pašā pilsētas centrā Āfrikā, kur nav notekūdeņu attīrīšanas sistēmas. (mājās ir duša.) lutausīgais jauneklis arī nopeldējās ar mani un gribēja vest arī atpakaļ, bet es izvēlējos pastaigu, par ko tiku atalgots ar hiperaktīvu nēģerēnu līksmajiem smaidiem un uzsaucieniem: amigo, amigo! uma foto!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?